Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Průvodce Prahou pro zlatokopky! Kam se v Praze chodí na lov?

  • Zlatokopky sázejí na své krásné tělo a pro peníze udělají cokoli.
    4. června 2015 | 12:15

    Kdo by nechtěl muže, který vydělává hodně peněz a s kterým víte, že nebudete muset vařit podle Ládi Hrušky do konce života. Jenže sex na jednu noc je jedna věc a ulovit ho nadobro druhá. V našem průvodci pro zlatokopky vám poradíme, kam na ně a jak na to! A pro ty, kdo nevěří, že motivací k hledání muže na celý život můžou být jen peníze, přinášíme možnost nahlédnout do světa, ve kterém se nechtějí ocitnout ani na chvíli. 

  • Na lov se musíte vybavit


    Google je opravdu mocný, protože stačí hodit do vyhledávače „kam v Praze za bohatými muži“ a představte si, že vyběhne celá řádka diskusí, ve kterých mladé dámy hledají rady od svých zkušenějších předchůdkyň. Jeden krátký úryvek z jistého debatního fóra: „V Praze je míst, kam chodí movitější, více, chce to ale nejdříve i trochu investovat ze začátku do sebe, to znamená šaty, vizáž, taky útrata přijde na dost.“ Ano, je dobré si uvědomit, že boháče neklofnete v ošoupaných kalhotách, s odrostlými melíry a oprýskaným lakem na nehty. Zlatokopky o sebe dbají, když už chtějí plnit funkci hezkého módního doplňku bohatému milenci, musí se o sebe starat.
    Autor: shutterstock

  • Inteligence na jednu noc není třeba


    Jak již bylo řečeno, sex na jednu noc můžete mít téměř s kýmkoli. Muži jsou v tomto ohledu bohužel takoví. Je jen hrstka věrných, a i ti se mnohdy dají zlomit. Myslete ale na to, že milionář je obvykle také majitel firmy nebo vysoce postavený muž. To znamená, že jistě oplývá také značnou inteligencí, a pokud takového muže budete chtít na vztah, nesmíte být hloupá husička. Nemusíte mít samé jedničky, ale je dost možné, že pokud se budete dobře učit, máte možnost stát se bohatou vlastním přičiněním – bez toho, abyste se musela ponižovat balením boháčů.

    Pak jsou tu ovšem fotbalisti a hokejisti, kteří ve škole kvůli svému extrémnímu talentu na sport většinou nestrávili tolik času, a nevydělávají si tak na živobytí hlavou, ale tělem. Těm na inteligenci tolik nezáleží, takže pokud vám to ve škole moc nešlo, zaměřte se na ně. Ale pozor, jsou i výjimky, které potvrzují pravidlo.

    Autor: scom

  • Bez krásného těla ani ránu


    Nejen vkus a pěkné oblečení dělají první dojem. Postavička jako ze žurnálu je velice důležitá, takže posilovat, běhat, sportovat! Boháči milují sport. Pokud chcete zaútočit z této strany, potom byste se měla zaměřit na určité sportovní disciplíny, které hrají v milionářských žebříčcích prim. Na stupních vítězů bude jednoznačně golf, potom tenis, jachtingem a jízdou na koni nic nepokazíte. Tenisové turnaje, golfové turnaje nebo dostihové závody, to jsou přímo zlaté doly!
    Autor: shutterstock

  • Počáteční kapitál je třeba


    Jíst na veřejnosti, skandál! Pokud to tedy není jídlo, za které zaplatí někdo jiný, to si pak i modelíny povolují pásky. Jako v luxusních restauracích, kde se podávají jídla, která si mohou dovolit jen bohatí. Pozor, není tak těžké utratit hned několik desítek tisíc. Právě teď vyšel nádherný průvodce po těch nejlepších z nich s názvem Prague cusine. To se ovšem rozhodně neobejde bez počátečního kapitálu. Naštěstí existují i podniky, kam movití pánové rádi chodí a ani pro vás tam nebude tak draho.
    Autor: Profimedia.cz

  • Oblíbené restaurace

    Nejprofláknutějším podnikem tohoto druhu je Kozička (Kozí ulice), kde se scházejí hokejisté všech zemí. Nedaleko, hned na Kozím plácku (respektive ve Vězeňské ulici), je nyní značně populární restaurace Katr nebo pár bloků vzdálený Lokál v Dlouhé ulici. Zkusit můžete také restauraci James Dean nebo Lamborghini, které jsou opět v této části Prahy. Chcete-li se v centru najíst, v těchto podnicích neutratíte tolik a šance na boháče je tu celkem slušná. Oblast kolem Dlouhé ulice je totiž zlatokopek ráj a do Pařížské to je, co by kamenem dohodil.

    Autor: Profimedia.cz

  • Zaujmout pozice a vyčkávat


    Po dobrém jídle v restauraci bývá dalším logickým krokem cesta do baru. Pokud vyrazíte "s kámoškama" na noční jízdu, tohle bývá pravidelným scénářem večera. Můžete samozřejmě z jasných důvodů první krok vynechat, najíst se s děvčaty doma, což vás vyjde levně, a vyrazit až do baru. Je jasné, že chcete zapůsobit, takže kraťoučké sukýnky, obepnuté kalhoty a obří podpatky jsou samozřejmostí. Co se dá dělat, nohy vás bolet budou, protože chodníky v centru plné děr mezi dlažebními kostkami kramflekům rozhodně nepřejí.

    Naštěstí pro vás stačí vystoupit z taxíku (od metra na náměstí Republiky to taky není daleko), přecupitat do baru a usadit se ukázkově na barovou židličku. Pak už stačí jen zaujmout pózu a vyčkávat, kdo se chytne na vaše bezchybná, odhalená stehna a tajemný pohled Mony Lisy, který si pravidelně cvičíte doma před zrcadlem.

    Autor: shutterstock

  • Oblíbené bary

    Nejlepší bary, kde je lovecká sezona v podstatě celý rok, jsou opět kolem Dlouhé ulice až po Pařížskou. Cloud 9, který je v nejvyšším patře hotelu Hilton, rozhodně patří mezi novější podniky. Jediný je trochu odkloněn od výše jmenované lokality, ale zato je dost populární, a jak se v kuloárech šeptá, tam opravdu můžete kápnout na skvělý úlovek. Část návštěvníků tvoří i zámožní hoteloví hosté (konečně se vám bude hodit, že jste měla jedničku z angličtiny).

    Plejáda podniků pak pokračuje koktejlovým barem Tretter’s (ulice V Kolkovně), kousek dál je Bombay, kde si můžete i zatancovat. Má velká prosklená okna, a tak se můžete blýsknout a přilákat lukrativní kolemjdoucí. Napít se a zatančit si můžete ve stejné ulici v klubu Cafe 80‘. Je to jistě výhoda, že nemusíte v nepohodlných botách a s přibývající hladinkou alkoholu v krvi nikde daleko běhat.

    Autor: Shutterstock

  • Oblíbené kluby


    Pokud vám síly stačí a pořád nemáte dost, můžete se nakonec vypravit do klubu, i když kolem Dlouhé se dá tančit ve spoustě barů. James Dean otvírá v devět hodin klub a zavírá nad ránem, stejně tak v Harley’s mají otevřeno do šesti do rána. Oblíbený je také klub Mecca, tam ale pěšky nedojdete, je až v Holešovicích (U Průhonu), od nejbližšího metra Nádraží Holešovice je to tak sedm minut pěšky, takže raději už najděte někoho, kdo vám zaplatí taxík. Vstupné 100 korun, do VIP části 450 korun.

    Blíž to budete mít třeba na Václavák do Duplexu nebo na náměstí Republiky do Fashion clubu na střeše Kotvy. Do Duplexu se do 23 hodin dostanete zdarma, pak musíte zaplatit většinou 150 korun (muži 280 korun). Půllitr piva vyjde na 110 korun, koktejly zhruba na 160 korun. To už byste ale měla mít raději nějakého sponzora při ruce. Jako vždy platí: pivo má sice nejméně alkoholu, nejvíce kalorií, je nejlevnější, ale ne cool.

    Autor: shutterstock

     

Diskuse ke článku
.