Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

12 věcí, které na nás muži milují více než krásu

  • Více než sexy křivky milují chlapi snídani do postele!
    3. února 2015 | 06:00

    Ačkoli se nám to leckteré módní časopisy a vlastně skoro celý showbyznys snaží namluvit, muži na nás ženách zbožňují mnohem více než jen to, jak skvěle vypadáme. Také proto bývají často vyhlášené krásky samy, zatímco jejich obyčejnější kamarádky jdou mezi muži na dračku. Víme, co na nás milují, i když zrovna vypadáme mizerně!

  • Umění naslouchat



    žena, slyší, naslouchá
    Autor: Shutterstock

    Žena, která umí mlčet a naslouchat, platí mezi muži za svatý grál. Všichni takovou hledají. Ale pozor, platí, že naslouchat je třeba soustředěně, nepřerušovat poznámkami á la “já jsem ti to říkala" nebo zaručenými radami a tipy. Pamatujte, že muži potřebují čas, aby si utřídili myšlenky. Tím, že je vyslechnete, dáváte najevo svůj zájem a péči, což v tuto chvíli bohatě stačí. Pokud máte pocit, že byste mu mohla s nějakým jeho problémem skutečně pomoci či poradit, navrhněte mu, ať vám dá vědět, pokud bude o vaši pomoc a radu stát, až uzná za vhodné.

  • Bezprostřednost

    Dlouhé a zdravé vlasy jsou snem mnoha žen.
    Autor: Shutterstock.com

    Zapomeňte na to, že vám vychování velí mít emoce neustále pod kontrolou. Muži milují, když se necháte strhnout, samozřejmě v pozitivním slova smyslu. Vzpomeňte na Lízu Doolittlovou z My Fair Lady, jak ústy Audrey Hepburn křičí na dostizích: ”Pohni tou svou línou prdelí!” Nebojte se před ním zpívat, tančit, radovat se a čas od času i jeho strhnout k nepředloženostem.

  • Vyrovnanost a spokojenost

    Zalévání zahrady se může pěkně prodražit.
    Autor: Shutterstock

    Schopnost radovat se z maličkostí a prostých věcí ocení muži mnohem více než neustálé stýskání si po tom, co vám schází. Nemusíte být výjimečně krásná ani mít skvělou kariéru, abyste svým pohledem na svět dokázala muže obohatit. Nejde o to, být za každou cenu šťastný, ale o to, myslet pozitivně. Žena, která dokáže muži v krizi ukázat světlo na konci tunelu, je k nezaplacení.

  • Láska k jídlu



    K diabetu II. stupně mají blíže lidé s nezdravým životním stylem.
    Autor: Profimedia.cz

    To, že si hlídáte figuru, je v pořádku, ale nesmíte to přehánět. Muži totiž zbožňují, když vám chutná. Neohrnujte tedy nos nad pizzou nebo svíčkovou. Čas od času si ji dopřát můžete a váš partner ocení, pokud si jeho oblíbenou kalorickou bombu vychutnáte s ním. Ten salát si k obědu zkrátka dáte zítra.

  • Kuchařské umění



    žena, muž, vaření
    Autor: Shutterstock

    Už naše babičky věděly, že láska prochází žaludkem. Je fakt, že existují muži, kteří svou partnerku do kuchyně pouštějí jen neradi, ale rozhodně nejsou ve většině. Překvapivě si tak mužské srdce získáte lahodnou pečínkou se stejnou pravděpodobností jako hlubokým dekoltem nebo dlouhýma nohama. Jak říkala babička jedné z mých kamarádek: “Šťastné manželství = plné bříško a prázdný pytlík.” Ale o sexu později.

  • Skutečná ženskost



    Muž a žena
    Autor: Shutterstock.com

    Jestli si myslíte, že mužský ocení, že do sebe zvládnete hodit pivo na ex a čtyři panáky, jste na omylu. Možná, že pokud vypije stejně jako vy, k nějakému románku dojde, ale tím to hasne. To, co na nás muži zbožňují, je, že jsme ženy. Ženy skutečné a ženské. Ocení, když se vyjadřujete slušně a jemně, jako žena, a stejně tak se chováte ve společnosti. Nemusíte jim dokazovat, že také umíte nosit kalhoty. Stejně tak si nepotrpí na přehrávání, hysterické výstupy a přehnané emoce. Prostě buďte opravdovou ženou, ne její karikaturou, která zpod masivní vrstvy make-upu trousí rádoby drsné hlášky, nebo naopak princeznuje.

  • Schopnost kompromisu



    respekt, muž, žena, podané ruce
    Autor: Shutterstock

    Ženská schopnost kompromisu, velkorysost a umění odpouštět, to je tím, co z nás dělá v mužských očích bohyně více než erotické spodní prádlo. Pokud chcete získat jeho srdce, kladením podmínek a nekompromisními postoji toho nedosáhnete. Možná, že pokud narazíte na slabší povahu, získáte příkazy a ultimáty poslušného pejska, ale milujícího muže, kterého si můžete sama vážit, rozhodně ne.

  • Starostlivost

    Muži prý snášejí nachlazení hůře než my, protože jim chybí estrogen.
    Autor: Shutterstock.com

    Touží, aby o ně bylo pečováno, a je jedno, zda se navenek chovají jako drsňáci nebo beránci. A opakování toho, že ho milujete, nestačí. Sami muži vám lásku vyznají jednou za čas, ale to, že vás milují, vám dávají najevo spíše svými činy. Dělejte to stejně. Pečujte o něj, když stůně, překvapte ho nějakou pozorností, kdykoli jen vás to napadne, a naslouchejte jeho problémům – ukažte mu, že vám na něm záleží.

  • Humor

    Nejkrásnější ozdobou každé ženy je úsměv. Proto ho mějte vždy po ruce.
    Autor: profimedia.cz

    Umět se zasmát sama sobě, obrátit konflikt v žert, nestydět se ze sebe udělat blázna, tyto schopnosti jsou mocnými afrodiziaky. Dokážete-li ho rozesmát, máte způli vyhráno. Ale pozor na to, z čeho si děláte legraci. Má-li být na jeho účet, jakkoli je dobírání si jeden druhého v partnerství běžné, nechte si ji do soukromí. Na veřejnosti muži nesou humor na svou adresu těžce.


  • Když o sebe pečujeme

    Autor: Shutterstock

    Pravděpodobně se může vzteknout, když odcházíte na večírek a vám trvá, než se vypravíte. Ale přes všechny ty řeči je rád, když se pro něj vyparádíte. Rád se vámi totiž chlubí, a navíc mu tak dáváte najevo, že vám záleží na tom, jak působí on na ostatní. Žena je vizitkou svého muže, to platí již po staletí.

  • Vnitřní síla

    žena, síla
    Autor: Shutterstock

    Muži potřebují mít pocit, že vás dokážou ochránit, ale stejně tak chtějí vědět, že když půjde do tuhého, nesesypete se. Vědomí, že po jeho boku dokážete čelit i nepřízni osudu, je kvalitou, kterou muž hledá u ženy, s níž chce strávit život. Takže pokud vás děsí pavouci a myši, klidně můžete ječet dle libosti, ale až bude mít trable v práci nebo v rodině, zachovejte chladnou hlavu. Bude vaši odvahu a sílu potřebovat.

  • Přirozenost

    Zkuste si zpříjemnit život některou z našich rad.
    Autor: profimedia.cz

    Stejně tak, jako muž ocení, když se do společnosti vyfiknete, obujete vysoké podpatky a nanesete rudou růž, je rád, když umíte být v každodenním životě přirozeně půvabná. Klukům se líbí holky, které se nestydí běhat venku bez make-upu. Ne ty, kterým ráno trvá hodinu, než se vybarví. Poznání, že k sebevědomí nepotřebujete víc než být sama sebou, je neuvěřitelně sexy.



Diskuse ke článku
.