Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Co jsme schopné udělat pro muže?

Pro muže jsme schopné udělat hodně.
3. března 2014 | 09:52

Rodit kůzlata, starat se o šest dětí, hrát si na vojáky, psát básničky, tolerovat milenky… Někdy se prostě můžeme přetrhnout, aby nás pan Božský miloval.

Dita (40): Vodím mu do ložnice kamarádky

Svého muže si brala v osmnácti, protože musela. „Na cestě“ už totiž byla jejich první dcera. Tehdy by ji ani ve snu nenapadlo, že mu jednou bude milenky nejen tolerovat, ale i sama hledat.

Tři v posteli

"Po tolika letech se vám do milování se stejným mužem až tak nechce. Je to pořád dokola totéž. Stačilo by mi to jednou nebo dvakrát za měsíc, ale můj muž má podstatně vyšší nároky. Navíc se přece jen v sexu asi trochu nudí, protože před pěti lety začal mluvit o tom, že by to chtěl vyzkoušet ve třech,“ popisuje svůj sexuální život Dita. Tehdy se jí to zdálo jako dobrý nápad, takže si dali inzerát a sehnali druhou ženu.

Manžel pod kontrolou?

"Musím říct, že mě to chvíli hrozně bavilo. Byla to obrovská změna a mě mazlení se ženou i pozorování manžela v akci bavilo. Jenže i to se časem okouká a já se vrátila do svého sexuálního útlumu,“ otevřeně vypráví Dita. Prý nežárlila. Víc řešila, jak uspokojit svého muže a moc se „nenadřít.“ „Nevadilo mi, že manžel spí s jinými ženami, ale chtěla jsem to mít pod kontrolou, tak jsem mu začala vodit kamarádky. Někdy jsem se k nim v posteli přidala, jindy jsem vedle nich spala nebo se dívala. Nejdůležitější je, že jsme v pohodě oba. Já mám klid a manžel je spokojený, neutíká mi. Byla bych totiž nerada, kdyby se zamiloval a odešel. Mám ho ráda a neumím si bez něj život představit,“ šokuje svým vyprávěním Dita.

O tom, co jsou ochotny pro svého milého obětovat a dělat další ženy, si můžete přečíst v Blesku pro ženy číslo 10, které je právě teď v prodeji.

Autor: MAJ