Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chcete si udržet vztah? Pak tohle nikdy neříkejte!

Jsou prostě věta, které vás dovedou jedině k tiché domácnosti
29. dubna 2013 | 07:00

Jsou věty, které často používáme v hádce, v afektu, nebo když chceme prosadit svůj názor. Mužům z nich ale naskakuje husí kůže a při jejich vyslovení, by nám nejraději zakroutili krkem.

Musíme si promluvit

Při téhle větě se vašemu muži otevře kudla v kapse a vypění dříve, než stačíte vůbec něco říct. Věta „musíme si promluvit“ totiž jasně značí průšvih nebo nepříjemnost, a tak jsou na ni muži doslova alergičtí a nastaví se do obranné pozice.

To nevadí…

Ať už se jedná o nevydařenou dovolenou, sex nebo večeři, tuhle větu vám nikdy neuvěří a bude se cítit ještě hůře, než kdybyste neřekla nic

Někdy vztah nabere na obrátkách, že už druhého nemůžete vystát.
Autor: profimedia.cz
Jsi jako můj ex

Tahle věta zakope váš vztah hluboko pod zem a bude chvíli trvat, než se z ní vyhrabete. Srovnávání svého současného a bývalého partnera se vyvarujte nejen nahlas, ale i ve svých myšlenkách.

Opravdu to nechápeš?

Vyvarujte se narážek na mužovu inteligenci, není dobré srážet partnerovo sebevědomí v jakékoli oblasti vašeho života. K partnerovi, byste se zkrátka měla chovat s respektem, a to i během hádky.

Nemůžu bez tebe žít….

Používáte tenhle „zoufalý a vyděračský“ útok, abyste muže dostala tam, kde ho chcete mít? Pak si pěkně koledujete. Chvíli vám možná tahle srdcervoucí věta bude procházet, ale věřte, že je to jedna z těch vět, které chlap slyší během hádky nerad.

Evidentně vás podle gesta nechce, tak se tvařte, že jste na tom stejně.
Autor: Archív
Ne, nic se neděje

Vře to ve vás jako v papiňáku, a když se vás muž zeptá co vám je, procedíte mezi zuby jen uštěpačné „nic“. Tohle slůvko působí na muže jako rozbuška a většinou po něm následuje pořádný výbuch. Je totiž jasné, že se něco stalo a muž by to nejraději vyřešil, slůvkem „nic“ mu v tom ale dokonale zabráníte, a tak se nesmíte divit, že je pěkně naštvaný.