Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Čeká vás první rande? 5 věcí, které rozhodně nedělejte!

Na prvním rande buďte raději zdrženlivá.
3. května 2012 | 18:19

Jsou muži, kterám se líbí rozpustilé dračice, jiné okouzlí ženy holubičí povahy. Každopádně těchto pět věcí na první rande určitě nepatří. Tedy, pokud se chcete úspěšně dopracovat i k druhé schůzce...

Nepřicházíme s univerzální radou, jak se chovat a co vyprávět na prvním rande, protože nikdo není statisticky průměrný muž a průměrná žena. Mírná zdrženlivost není však nikdy na škodu.

Tato věci rozhodně nevytahujte:

1. Bla-Bla
Mluvte co nejméně. Pokud položíte otázku, počkejte si na odpověď. Nemelte páté přes deváté, vyděsíte ho. Záhadný úsměv a smích vyplní ticho lépe, než jakákoliv přechytralá myšlenka.

2. Sex
Pokud vám tedy nejde jen o známost na jednu noc, nikdy toto téma sama nezačínejte a pokud i dostanete přímou otázku, v odpovědích buďte spíše zdrženlivá. Pokud vše půjde dobře, správný čas příjde, nebojte se.

3. Ex
Absolutní zákaz je mluvit o expartnerech, a je celkem jedno, jestli pochvalně, nebo nenávistně. Pokud vám váš nápadník dá otázku proč jste se s bývalým rozešli, zvolte tu nejkratší verzi příběhu. Vysvětlení, že jste měli rozdílné názory na to, co chcete od života, postačí. A nejlépe jednou větou.

4. Negativa
I kdyby to byl profesionální psychoterapeut, zpovědník či lékař, nevěšte mu hned na nos, že jste se léčila ze závislosti na nakupování, že máte dluhy, nebo poruchu příjmu potravy. Nezamlčujte však úplně všechno špatné, co aktuálně prožíváte, jen to omezte na nutné minimum.

5. Mobil
Nezvedejte telefony, pouze pokud byste si dohodla s přítelkyní, že vás zachrání uprostřed nezdařeného rande pod záminkou, že musíte neprodleně odejít. Ignorujte esemesky a nekontrolujte, co je nového na Facebooku a Twitteru. Vyvolává to pocit, že vás protějšek nudí a nezajímá.

Autor: lesk.sk, Kbak