Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Novinářka Liz (50) ukradla příteli sperma, aby měla dítě

Lisa Jones přiznává, že příteli ukradla sperma.
3. listopadu 2011 | 17:27

Pokud chce žena dítě, udělá pro to cokoliv. Britská novinářka Liz Jones (50) přiznává, že sama ukradla sperma svému příteli. A vůbec jí to nedalo velkou práci.


“Všichni, co mě znají, si myslí, že nejsem zrovna mateřský typ a děti nejsou můj životní cíl,” začíná svou zajímavou zpověď britská novinářka Liz Jones.

Vždy jí prý opravdu šlo především o seberealizaci, ne o založení rodiny. “Chtěla jsem mít úspěšnou kariéru, svobodu, hezký dům a hlavně štíhlou postavu,” přiznává. Pak ale nastala změna.

Chtěla se usadit, partner ne

Po pětatřicátých narozeninách začala měnit názor. "Došlo mi, že pokud neotěhotním v nejbližší době, tak možná už nikdy. Najednou jsem se prostě chtěla usadit. Ovšem můj tehdejší přítel Trevor to tak necítil. Myslela jsem si však, že ho přesvědčím," pokračuje.

Nepřemýšlela nad tím, že jsou každý úplně jinde. Sama je velmi energická a činorodá žena, on naopak do doby, než se k ní nastěhoval, žil s rodiči, nikdy nijak závratně nevydělával a dítě také neplánoval.

Zpětně ho nechválí ani v jiných věcech. Prý ji nikdy nedával to, co by od vztahu očekávala. “Vlastně jsme spolu nespali, dokud se mnou nebydlel. Podezřívám ho, že se nenastěhoval z lásky ke mně, ale protože to měl blíž do práce,” říká nyní. 

K tomu se netají, že přestože brala antikoncepci, přítel nikdy při sexu nezapomněl použít pro jistotu kondom, tedy dítě opravdu neplánoval.

Rozchod nebo sperma?

“Zamyslela jsem se nad faktem, že kdybych se s ním kvůli tomu rozešla, hodně dlouho by trvalo, než bych našla pro založení rodiny někoho jiného. Můj biologický čas ale utíkal jak o závod.” Proto si tedy vymyslela lest, která šokuje.

“Nechtěl mi dát to, co jsem potřebovala, tak jsem se rozhodla to ukradnout,” přiznává otevřeně. “Přesněji řečeno, ukrást mu sperma. Cítila jsem, že mám na to právo, když se mnou žil a já ho vlastně živila," dodává.

A tak si jednu noc po vášnivém sexu odnesla jeho použitý kondom do koupelny a “použila ho” ve svém zájmu. Spermie totiž žijí ještě dostatečnou dobu, aby podnikavá žena s nimi mohla naložit podle svého úmyslu.

“Nechápu, že si muži toto riziko neuvědomují. Zřejmě jim sex natolik zatemní mozek, že jim to nedojde,” komentuje Lisa. Proto muže tímto varuje: "Pokud nechcete být otcem, zpozorněte, pokud žena bezprostředně po sexu zmizí do koupelny. Raději si zjistěte, co tam dělá!”

Její pokus tehdy ovšem nevyšel a krátce na to se s Trevorem rozešla.

Není v tom sama

Svého snu o mateřství se však ještě tehdy nevzdala. Potkala dalšího muže, který si ji dokonce vzal, ovšem o dětech také nechtěl ani slyšet. “Nirpal byl o 14 let mladší než já, ale když se se mnou oženil, předpokládala jsem, že dojde i na další krok."

Tentokrát se ale ke stejné lsti neuchýlila, rozvedli se a nakonec se snu o dítěti vzdala. Ale v souvislosti se svou někdejší zoufalou situací vlastně varuje muže.

Podle statistik totiž až 42 % žen tvrdí, že bere antikoncepci právě jen proto, aby otěhotněly. “A jak mi přiznaly i mnohé kamarádky, nikdy nepřestaneme zkoušet i jiné triky,” tvrdí Liz Jones.

Autor: INT, bak