Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 věcí, které muži nenávidí na ženách

Muži na ženách nemají například rádi, že chtějí být překvapené a potom jsou naštvané, když to není podle jejich gusta
8. března 2011 | 20:50

Již staletí se ženy a muži dohadují o stejných věcech. Britský spisovatel Giles Coren sepsal knihu, která se zabývá sváry mezi pohlavími. Blesk.cz vybral sedm z nich, které jsou nejčastější.

1. Neobjednáte si dezert a pak sníte ten jeho

Klasika. Jste v restauraci, už je po večeři a on si objedná dezert. Vy sice tvrdíte, že jste plná a že si rozhodně sladkou tečku nedáte, ale pak vidíte na jeho talíři palačinku se zmrzlinou, nedá vám to a ochutnáte. A pak si dáte ještě jedno sousto a ještě jedno... A na chudáka partnera skoro nic nezbude.

2. Necháváte svými vlasy ucpat odtok

Samozřejmě víte, existuje sítko, což je věc, která se používá jako krytí odtoku, aby se neucpal. Ale když se češete, spláchnete vlasy jednoduše do vany. Bez sítka. A potom na něj ze sprchy rozhořčeně křičíte, jak je hrozné, že je odtok zase ucpaný.

3. Nevezmete si dostatek knih na dovolenou (nebo žádnou)

Několik párů bot, spousta šatiček, lavičky s kosmetikou, fén a další nezbytnosti, které si nutně musíte vzít na dovolenou, způsobí, že se vám do kufru nevejde nějaké čtení na pláž. Poberete jen pár časopisů, které zběžně prolistujete už po cestě za sluncem. Potom si od partnera navzdory jeho protestům půjčíte knihu, na kterou se těšil už půl roku a kterou si tam vzal on, a zapomenete ji na lodi se slovy, že to stejně byl brak.

4. Chcete překvapení a pak jste naštvaná, že to není podle vašich představ

"Kam půjdeme na večeři?" ptá se muž. "Nevím, nechám to na tobě, překvap mě," odpovíte. A potom sedíte v restauraci, znuděně pícháte vidličkou do jídla a když se vás partner zeptá, jestli je vše v pořádku, odvětíte: "Vždyť víš, jak nenávidím thajské jídlo!"

5. Říkáte, že ženám jde u muže hlavně o smysl pro humor

Tak to je jedna z největších dámských lží, to musíte přiznat. Ano, smysl pro humor je velmi důležitý, ale vzhled a peníze jsou prostě také žádoucí.

6. Vzdáte uprostřed každou hru, pokud nevyhráváte

Ať už jde o dámu, šachy, kulečník, šipky či karty, pokud nevyhráváte, skončí to vždycky stejně. Stojíte s rukama na bocích, na tváři máte bojovný výraz a štěkáte na partnera: "Proč musíš být vždy tak soutěživý?!"

7. Nikdy nejste spokojená s hotelovým pokojem

Kamkoli přijedete na dovolenou, něco se vám nezdá na hotelovém pokoji. Většinou to bývá špatný výhled z balkonu, malá koupelna či moc tvrdá postel. Muž si tam ale přijel odpočinout a nechce poslouchat vaše stěžování.


Autor: mivr