Malinový s kokosem
Budete potřebovat:
základní korpus
základní náplň
navíc:
1 až 2 lžíce kokosového likéru (lze vynechat)
200 až 250 g čerstvých malin
hrst kokosových hoblin na ozdobu
Postup:
1. Smíchejte všechny suroviny na náplň a kokosový likér a krátce vyšlehejte na hladký krém.
2. Vlijte ho na předpečený korpus, posypejte malinami (část si jich nechte na ozdobu) a opatrně je zatlačte do krému, aby nevyčnívaly.
3. Upečte stejným způsobem jako citronový cheesecake, po zchladnutí uložte do chladničky nejlépe do druhého dne. Před podáváním vyjměte z formy, nakrájejte ostrým nožem na řezy a ozdobte je hoblinami kokosu a zbylými malinami.
Tip:
Měkké, mokré nebo mražené ovoce můžete lehce poprášit práškem Kabi. Koupíte ho ve speciální prodejně pro cukráře Fiala. Prášek absorbuje vlhkost z ovoce a šťáva nevyteče do krému.