Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Doktoři kroutí hlavou! „Hubnutí tak snadno? To jde?“

28. května 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Nikdy není pozdě na to, začít shazovat kila do plavek! Nešlo vám se dokopat ke cvičení? Vyzkoušejte potravinové doplňky, které hubnou za vás jedna báseň! Urychlují a zlepšují metabolismus, navíc tělu dodají potřebné látky a vitaminy.

Na Zapakatel.cz takových doplňků najdete hned několik – a hlavně ve výhodné akci s velkou slevou! A až si vyberete ten nejvhodnější, můžete rovnou mrknout na nabídku dovolených u moře, kterých je tu nespočet a denně přibývají nové!

Africké mango – maskuje chuť k jídlu a zlepšuje trávení

Ne nadarmo je tenhle doplněk stravy v USA nejoblíbenější – čistě přírodní a silný extrakt z jader afrického manga totiž úměrně eliminuje chuť k jídlu a navíc – co sníte, to díky látkám obsaženým v tabletách mnohem snadněji a rychleji strávíte. A rychlý a dobrý metabolismus, to je klíč k hubnutí! Dnes na Zapakatel.cz pořídíte 72 tablet afrického manga jen za 239 Kč.

Autor: Zapakatel.cz

Káva na hubnutí MyBodyCoffeeTM – extra porce energie, antioxidantů i vlákniny

Skvělé účinky kávy Arabica, která kromě kofeinu obsahuje i blahodárné antioxidanty, jsou doplněné o výtažky ze zeleného čaje a pravého, tedy nejméně šestiletého ženšenu. Zapomenout nesmíme ani na výjimečnou pre-biotickou vlákninu. 295 Kč a káva na hubnutí je vaše! Pochutnáte si a ještě zhubnete – to je přece skvělá kombinace.

Autor: Zapakatel.cz
 

BIO konopná kosmetika – ověřená špičková kvalita!

Nabídka, která vám po hubnutí pomůže zlepšit pokožku tak, abyste v plavkách okouzlila vaše okolí! Sama si vyberte, jaký balíček je pro Vás nejzajímavější! Vyzkoušejte šampóny, balzám, intimní gel či pleťové mléko! Vše je ve 100% BIO kvalitě zaručující nejčistší ovzduší  Jeseníků! V této kosmetice se snoubí dlouhodobé poznatky použití přírodních látek s kontrolovaným ekologickým zemědělstvím – vše působí jako balzám pro tělo i duši!