Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jak být bohyně pláže? Zhubněte do bikin za 4 týdny!

  • Zdokonalte své křivky za pouhé čtyři týdny. Je to dřina, ale jde to!
    21. května 2013 | 07:00

    Je to vážná situace. Venku se začíná oteplovat a vy začínáte panikařit. Proboha! Přibrala jste pět kilo, máte povolené paže, ale na dovolené chcete vypadat skvěle? Zvládnete to za měsíc!

  • Sexy za čtyři týdny


    prsa
    Autor: Profimedia.cz
    Samozřejmě nechceme podporovat drastické hubnutí a také moc dobře známe následky jo-jo efektu.

    Jen vám chceme pomoci a podpořit vás, protože i za pouhé čtyři týdny je možné zamakat a zpozorovat skvělé výsledky! Měsíční cesta k dokonalejšímu tělu není jednoduchá, ale bez práce prostě nejsou koláče! Jak na to? Čtěte dál!

  • Pilates, trenér, nebo krabičková dieta?

    Grilovaná zelenina
    Autor: Shutterstock.com
    Strukturovaný fitness program je dobré začít dva až tři měsíce před očekávanou dovolenou. Jenže vy nemáte čas. I měsíční kurzy ponesou své plody! Spousta trenérů nabízí intenzivní čtyřtýdenní program, který slibuje dokonalejší tělo.

    Pokud se ale nechcete potit v posilovně, zkuste krabičkovou dietu. když k ní přidáte každodenní procházky se psem a večer se místo filmu budete dívat na DVD, podle kterého budete cvičit pilates, rozhodně to postačí.

  • Zadek k nakousnutí

    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Pro opravdu účinný způsob, jak si zpevnit nohy, známe notoricky známé a dokonalé cvičení, které můžete snadno integrovat do kterékoliv části dne. Při sledování televize ležte na boku a hlavu si podepřete rukou.

    Poté celkem50x zvedejte propnutou nohu. To samé opakujte vleže i na druhém boku. Snižujte na 40x, 30x, 20x a skončete u deseti zdvihů. Cvičte každý den a váš zadeček bude v bikinách vypadat prostě k nakousnutí!

  • Kabelka na sexy paže

    Zacvičte si každý den pár jednoduchých cviků pro pevné paže
    Autor: Profimedia.cz
    Je důležité nakupovat s předstihem. Také se vám občas stane, že máte tak těžkou tašku, sotva ji unesete? Pokud půjdete do obchodu, z práce, nebo do obchodního centra, nenoste tašku na rameni!

    Daleko lépe uděláte, když ji ponesete v předloktí, dlaň lehce zatnete v pěst a necháte ji ve vzduchu. Tento trochu "paničkovský" styl nošení kabelky vám zpevní paže! Takže nakupujte s radostí!

  • Ploché bříško

    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Stejně důležité, jako mít opalovací krém, je i ploché bříško. Jak na to? Klasické sedy lehy jsou tím nejjednodušším a zároveň nejvděčnějším cvičením, které vám k tomu dopomůže.

    Ale pozor! Nezapomeňte, že sedy lehy musíte „táhnout“ břišními svaly a ne krkem! To byste si pak mohla zadělat na pěkný zdravotní malér. Mějte vždy na pěměti neutrální polohu páteře.

  • Staré dobré dřepy

    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Dřepy jsou nejmilejším cvičením pro náš zadeček. Aby při pohledu na vás každý záviděl, je potřeba mít ho nejlépe jako broskvičku. Takže najeďte na pravidelné sety výpadů a dřepů. Technika je velmi důležitá.

    Roztáhněte nohy na šířku pánve a nezapomínejte, že hmotnost musí být „tlačena“ přes  paty. Kolena by měla být vytočena do úhlu třetího prstu na vaší noze. Stejně tak jako u sedů lehů, i zde musí být páteř v neutrální poloze.

  • Rychlé tipy


    Vytvarujte si postavu a staňte se královnou pláže!
    Autor: profimedia.cz
    Někdy je rychlé cvičení a dohánění dokonalého těla na poslední chvíli účinnější, než několikaměsíční dření v posilovnách.

    Naše tipy:

    1. Nezapomínejte ne rozcvičení, vychladnutí a protáhnutí! P
    2. Skupinové kurzy: Kruhové tréninky pro ženy jsou skvělou volbou. Budou vás totiž motivovat k lepším výkonům.
    3. Změřte si své výsledky! Objem boků, stehen a břicha vám po intenzivním cvičení bude připadat neuvěřitelný!

    Takže nezapomeňte – jde to! Jen je potřeba tomu obětovat spousta času a energie! Do toho. Léto může být vaše. A za daleko kratší dobu, než jste si dosud mysleli.

Autor: Eva Dvořáková
Diskuse ke článku
.