Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Detox modelek: Krainová pije olej, Válková se láduje ovocem

31. ledna 2013 | 11:00

Teď je ten správný čas na detoxikační kúru, díky které nastartujete svůj metabolismus, zbavíte se nafouklého břicha a dokonce shodíte nějaké to kilečko.

I když věnujete velkou pozornost tomu, co jíte, v těle se hromadí látky, zabraňující správnému fungování organismu. Proto by jste si čas od času měla naordinovat detoxikační kúru. Tipy na to, jak očišťují své tělo, jsme dostali od českých modelek.

Haně Věrné uteklo celkové vítězství jen o vlásek.
Autor: Archiv České miss
Hana Věrná (24)
2. vicemiss z roku 2009 Hana Věrná nám prozradila, že když potřebuje očistit svůj organismus nebo se během několika dnů dostat do formy, řídí se jednoduchým pravidlem: Přestat pít kávu a začít s vodou.

„Když potřebuji před nějakým focením trochu shodit, snažím se hlavně přestat pít kávu, nejím přílohy a do jídelníčku zařazuji hodně ovoce. Důležité také je hodně pít čistou vodu. Díky tomu se zbavím nafouklého břicha a moje pleť doslova ožije.“  .

Miss Jitka Válková je krásná modelka
Autor: Jan Tůma
Jitka Válková (21)
Česká miss 2010 se nám svěřila se svojí fintou, jak vypadat skvěle, doslova se totiž láduje ovocem.

„Já se musím přiznat, že přímo detoxikační program jsem nikdy nedodržovala. Před focením, na které potřebuji vypadat perfektně, ale zmenšuji porce jídla a zařazuji do jídelníčku hodně ovoce, hlavně citrusů a také čisté vody.To je pro mě zaručený recept.“

Simona Krainová
Autor: Czechoslovak models
Simona Krainová (39)
Když se modelka Simona Krainová vydala na první focení po porodu svého druhého syna, vylepšovala si postavu zvláštním nápojem. 

„Chutná to prapodivně, ale je to javorový sirup, palmový olej, asi šest citrónů a chilli, to celé se zalije vodou a popíjí se během dne.“