Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Konvalinková hubne: Váha ukázala 100, 30 kilo musí dolů

20. května 2011 | 05:00

VIDEO: Herečka Naďa Konvalinková (60) se rozhodla zatočit s nadváhou. Svěřila se do rukou drsné dietoložky Kateřiny Cajthamlové, kde zhubla sedm kilogramů, a ještě se vydala do hubnoucího salonu, kde jí tuky pomáhají odbourávat přístroje.

"Vyzkoušela jsme už všechny dieta na světě a jak vidíte, nefungovaly. Nemyslím si, že hodně jím, ale spíš se špatně stravuji. Celý den nejím, pak přijdu v noci z divadla a vyjím lednici. Od paní doktorky Cajthamlové jsem dostala jídelníček, který přísně dodržuji. Tak doufám, že se naučím správně jíst," řekla Blesk.cz herečka, kterou jsme potkali v hubnoucím salonu.

"Do Petra Clinic k paní Petře Řehořkové chodím již delší čas a vždy moc ráda. Pokaždé si zde perfektně odpočinu a naberu potřebné síly. Po několika ošetřeních radiofrekvenční liposukcí bylo zřetelně vidět, jak mi tuková tkáň v mých problematických partiích mizí. V pase mám o několik centimetrů méně a šaty, které jsem dříve neoblékla, mohu nyní bez problémů nosit. Při každé návštěvě se mne zde ujmou s profesionální odborností, avšak s milým a vřelým přístupem," pochvaluje si hubnutí na přístrojích Konvalinková.

Video se připravuje ...
Jak hubne Naďa Konvalinková • VIDEO: Jan Jedlička

Jediné, z čeho má Naďa strach, jsou vrásky. Teď má díky nadváze tvář napnutou jak třicítka. Ale co až zhubne zamýšlených třicet kilogramů? "Toho se bojím, ale snad to nebude tak hrozné. Je mi šedesát, takže mám na vrásky nárok," usmívá se herečka, která je už několik let rozvedená s Oldřichem Kaiserem, ale přáteli zůstali.

Autor: Markéta Reinischová, mivrk