Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dětské boty FARE – nožka jako v bavlnce

19. června 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Sháníte pro svá zlatíčka kvalitní, pohodlnou a vzhledově přitažlivou obuv? Nekupujte zajíce v pytli a zaměřte se rovnou na dětské boty od českého výrobce FARE. Jakmile si jednou vaše dítka obují botičky od FARE, nebudou chtít jiné. Co je důležitějšího než spokojenost, komfort při každém kroku a nohy v teple? Snad jen dětský úsměv na tváři.

Seznamte se s českou značkou FARE

Možná si myslíte, že jsou reklamní poutače nezajímavé, ale filozofie značky FARE vás upoutá hned při čtení prvních řádků. Na sto procent vás potěší, že jsou nabízené dětské boty z dílny českého výrobce. FARE klade důraz na výrobu a distribuci kvalitní a zdravotně nezávadné dětské obuvi. Na prvním místě je vždy spokojenost zákazníka. V každém případě potěší inovace produktů. Díky novým nápadům a zlepšovákům si tradiční českou značku bot oblíbily všechny generace. FARE úspěšně funguje na českém trhu dlouhých 25 let. Proč investovat peníze do zahraniční obuvi, když v tuzemsku působí spolehlivý výrobce, který má i komfortní a rychlý eshop?

Autor: www.fare.cz

Typy bot pro děti - FARE vyrábí všechn

Společnost FARE se může pochlubit bohatým sortimentem bot pro malé princezny a nezbedy. Ať už se rozhodnete pro domácí, vycházkovou, celoroční, trekovou, textilní obuv, letní i zimní botičky, počítejte s opravdovou kvalitou. K dispozici jsou modely botiček pro nejmenší děti až do nadměrné velikosti čísla 49. Možná vás zaujme obuv s klima membránou ve velikostech 23 - 48. V létě oceníte dětské sandálky, střevíce i baleríny. V zimě se budou hodit kozačky, sněhule i kotníková obuv. A co je na tom nejlepší? Kolekce je 2krát do roka obměňována asi o 1/3.

Autor: www.fare.cz

Jak poznat kvalitní dětskou obuv?

Když vyrazíte do obchodu s obuví, na první pohled nemusíte poznat rozdíl v kvalitě. Vždy nakupujte produkty osvědčených značek jak FARE. Jen tak neprohloupíte. Dětská bota musí mít pevný opatek, tužinku ve špici a odnímatelnou vkládací stélku. Nejdůležitějším faktorem je samozřejmě materiál, ze kterého je vyrobena. Pokud chcete pro své dítě to nejlepší, pak se přidejte k tisícům spokojených maminek a jejich dětí nosících boty FARE.