Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žehlení, které vás bude bavit

12. září 2011 | 06:00

Nudnější činnost, než je žehlení oblečení, snad neexistuje. Stohy pomačkaných triček, košilí, kalhot a dalších kousků rodinného šatníku čekají na zásah, který je vyhladí do nositelné podoby. Stejnou službu může prokázat žehlička na vlasy vaší hlavě. Z nevzhledného hnízda za pár minut vytvoří rovnou kaskádu vlasů. A tohle žehlení vás bude bavit.

Je zřejmě osudem žen, že vždycky chtějí to, co nemají. Proto ty s vlasy jako hřebíky shánějí kulmy, natáčky a termíny u kadeřníka na trvalou ondulaci a ty, které zdobí lokýnky nebo vlny, netouží po ničem jiném, než se jich zbavit. Žehlička může být řešením, vyberte si tu pravou!

Žehlička na vlasy SENCOR

Žehlička na vlasy SENCOR
Autor: Hobbyman.cz
Žehlička na vlasy, která se nahřeje během 40 sekund a díky regulaci
teploty si jí snadno nastavíte na váš typ vlasů. BN Ceramic technologie žehlících destiček pro maximální klouzavost vlasů po žehlící ploše. Regulovatelná teplota se dá nastavit pro všechny typy vlasů (140° C / 160° C / 180° C /200° C)
Cena: 599 Kč

Žehlička na vlasy Babyliss

Žehlička na vlasy Babyliss
Autor: Hobbyman.cz
Tenká žehlička na vlasy má unikátní saténové dotekové plochy a díky tomu dokáže vytvořit ultra jemné vlasy na dotek. Přizpůsobí se vlasům a je ideální  pro středně dlouhé a dlouhé vlasy.

Cena: 690 Kč

Žehlička na vlasy Rowenta

Žehlička na vlasy Rowenta
Autor: Hobbyman.cz
High tech žehlička na vlasy nabízí funkce automatické nastavení ideální teploty dle typu a stavu citlivosti vlasu v momentě žehlení a fixace teploty. Profesionální teploty až 230 °C dosáhne díky rychlému nahřání do max. 30s. Ultrashine NANO ceramic povrch zajistí extra lesk vlasů a funkce ionizace vykouzlí hladší a lesklejší vlasy.

Cena: 1990 Kč

Největší výběr žehliček na vlasy a dalších spotřebičů pro péči o vaše vlasy najdete na novém e-shopu Hobbyman.

Autor: zuf