Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Velký jarní horoskop: Štír

Fotografie
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nejlepší období: 29. březen až 15. duben a polovina května

Prosaďte si svou! Na jaře se budete ve sférách lásky cítit pevná v kramflecích, tak toho využijte ve svůj prospěch. Řekněte partnerovi, co se vám nelíbí, co vás nudí, jaké změny byste uvítala. Jedině tudy vede cesty z rutiny, která vás možná začíná trápit. Hlavně svoji nespokojenost neřešte flirtováním a pochybnými románky. Upadnete ještě do větších depresí nebo se k vám partner jednou provždy otočí zády.

V oblasti zdraví vsaďte na lymfatické masáže. Jste-li neustále v napětí, uvolněte se při sportu nebo pořádejte pravidelné akce s přáteli. Osvěžte jídelníček dostatečnou porcí mořských ryb, luštěnin a vitaminů.

Uvažujete o změně místa? Pak by vám to právě na jaře mohlo vyjít. Rozhoďte sítě a zapojte do plánů známé, kteří vám možná dohodí zajímavou pracovní nabídku. S větším přílivem peněz ale raději nepočítejte.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak