Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký jarní horoskop: Panna

V jarním období Pannám prospívá relaxace a cvičení - zkuzte třeba jógu
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Nejlepší období: celý květen

Připadáte si unavená, otrávená, zkrátka vyšťavená? Potřebujete nový impulz! Nechte si udělat na hlavě šik sestřih, oživte šatník, začněte cvičit. Zvedne se vám nálada i sebevědomí, a hlavně muži tyto snahy nepřehlédnou. Vaše vnitřní pohoda se totiž odrazí navenek.

Buďte maximálně opatrná ve vztazích na pracovišti, mohly by se nepříjemně odrazit na vašich profesních postupech. Pokud řešíte nevhodného muže – ženatého –, nebo se snad nemůžete rozhodnout mezi dvěma, pak vyčkejte. Je pravděpodobné, že se objeví důvod, který vám v dalším rozhodování pomůže.

Zkuste se zbavit stresu, jedině pak můžete očekávat ve svých zdravotních trablech posun k lepšímu. Může vám k tomu pomoct relaxace, skupinová sezení, kyslíkové kúry.

Nastává i období, kdy se můžete konečně postavit těm, kteří využívají a zneužívají vaše pracovní nasazení. Brzděte s odvahou a pílí, jinak se z vás stane přepracovaná workoholička.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak