Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký jarní horoskop: Rak

Jarní bylinky pomůžou Račicím na veškeré obtíže
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nejlepší období: 6. – 20. dubna

Jste-li osamělá, pak na vás nejspíš právě v nejhezčím ročním období čekají příležitosti k nalezení zajímavého a perspektivního vztahu. Musíte jít ale štěstí trochu naproti. Zapište se na kurzy, jejichž náplň vás vždycky zajímala, jděte si s kamarádkami zatančit.
Pokud jste léta zadaná, je možné, že váš společný život dostane nový impulz. Jen si svoje partnerské štěstí bedlivě ochraňujte. Pracovní povinnosti by vás mohly od manžela či přítele na čas hodně vzdálit.

Patříte k lidem, kteří moc nedávají na odiv svoje pocity. Je však chybou v sobě dusit hlavně ty negativní. Můžete si zadělat na zdravotní potíže. Dejte najevo svoji nespokojenost, strach a obavy. Není to žádná hanba. První pomocí můžou být bylinky.

Očekáváte-li zjara větší výdaje, nemusíte se bát, že díky nim zůstanete na mizině. Pravděpodobně vám totiž spadne do klína nečekaně slušný obnos.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak