Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skvělá postava bez námahy? Dopřejte si saunu!

Toužíte po dokonalém těle? Vytvarujte ho pomocí saunování.
16. února 2014 | 18:25
Prezentace klienta |

O příznivých účincích saunování na lidský organismus snad ani nemůžou být spory. Nejen že sauna pročišťuje organismus a posiluje imunitu, ale také zpevňuje pokožku, čímž napomáhá ke zformování dokonalé postavy.

Aby bylo saunování ale skutečně účinné, je potřeba se do sauny vypravovat pravidelně. Potit se můžete ve veřejných saunách, které bývají rozdělené podle pohlaví, ale i smíšené. Vstupujete do nich většinou pouze v ručníku či prostěradle. Pobyt v plavkách je zakázán.

Pokud jste stydliví, máte 3 možnosti

Jednou z nich je pronajmout si veřejnou saunu s přáteli. Máte tak jistotu, že vás nebude okukovat nikdo cizí, poměrně velkou nevýhodou ale je, že musíte svůj saunovací harmonogram přizpůsobovat jiným.

Hubnutí
Autor: Shutterstock.com
Další variantou je postavit si na zahradě vlastní saunu. Ovšem je jasné, že tato alternativa je poněkud nákladná a pro ty, co nebydlí v domě, ale v bytě, naprosto nemožná.

Nejpohodlnější možností je pořídit si saunu přímo na tělo v podobě Sauna SETu Slim.

Co to je?

Sauna SET Slim je nejefektivnějším způsobem odstranění podkožního tuku a formování problematických partií.
Autor: netmedik.cz
Sauna SET Slim představuje kombinaci saunovacího pásu a šortek, určených speciálně pro problémové partoie bříška, boků, zadečku a stehen. Díky generovanému teplu společně s infračervenou terapií, kdy teplota dosahuje 70°C, proniká tato tepelná energie do svalů do hloubky 4-7 cm a tím nabourává a odstraňuje přebytek tuku.

Celá tato procedura vám tak pomáhá k dokonalé štíhlosti vašeho těla a kráse vaší pokožky. Sauna pás navíc nabízí kromě sauny také vibrašní masáž a sauna šortky můžete mít díky přenosnému ovladači kdykoliv na sobě.

Pro krásu i pro zdraví

SAUNA PÁS pro hubnutí a formování těla
Autor: netmedik.cz
První výsledky účinnosti Sauna SETu Slim uvidíte již během několika dní. Výrazně se vám vylepší pleť - bude elastičtější, prokrvená a pročištěná. A samozřejmě začnete také pomalu ztrácet na objemu. Bez námahy a v pohodlí vašeho domova.

Krásné a štíhlé tělo ale není jediným důsledkem pravidelného používání saunovacích pomůcek. Magnetické vibrační masáže, kterými sauna pás disponuje, mají totiž jedinečné zdravotní účinky při uvolňování ztuhlých a bolestivých svalů. Navíc fungují jako prevence a pomoc při řadě život ohrožujících onemocnění, jako je vysoký krevní tlak, cukrovka, žilní a srdeční choroby apod.

Pro muže i pro ženy

Sauna SET Slim je nejefektivnějším způsobem odstranění podkožního tuku a formování problematických partií.
Autor: netmedik.cz
Sauna šortky nabízejí mnoho výhod tradiční horké sauny, s obrovským bonusem navíc: můžete si vychutnat horko sauny v komfortu vašeho vlastního domova! A navíc můžete zaměřit horko sauny pouze na ty partie, na kterých to právě potřebujete nejvíc. Tato přenosná sauna je skvělým pomocníkem k dosažení plochého bříška, pevného zadečku a štíhlých boků.

Toužíte po nádherné postavě bez dření v posilovně a drastických diet? Objednejte si Sauna SET slim za mimořádnou akční cenu právě TEĎ.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...