Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vycvičte si lepší sex: 5 jednoduchých cviků, které vás dovedou k orgasmu

Opatřete si ještě lepší sex, stačí několik minut cvičení a výsledek je zaručen.
1. srpna 2013 | 11:00

K cestě za lepším sexem a intenzivnějším orgasmem budete potřebovat jen postel, velký polštář a pár minut času, které cvičení věnujete. Najděte si je, protože výsledek bude stát za to.

Hovory s Amorem

Sedněte si na postel a nohy pokrčte v kolenou. Mezi kolena si dejte velký polštář a snažte se jej co nejvíce stlačit, současně se dlaněmi zapřete o postel a jemně se nadzdvihněte a zatněte zadeček. Vydržte, než napočítáte do 20-ti a povolte. Opakujte asi 10x.

Cesta ke Kupidovi

Lehněte si na břicho, ruce dlaněmi dolů si dejte pod prsa a vzepřete se na nich. Jednu nohu přitom nechte pokrčenou a druhou co nejvíce propněte. Vydržte 30 vteřin a povolte. Vyměňte nohy a opakujte asi 10x na každou stranu.

Dar lásky

Sedněte si „na bobek“ kolena dejte od sebe na šíři ramen a chodidla vytočte do strany.  Ruce spojte mezi nohama a lokty se zapřete o kolena. V této poloze se snažte co nejvíce stáhnout svaly tak, jako byste zadržovala moč. Vydržte, než napočítáte do deseti a povolte. Opakujte 30x.

cvičení
Autor: Shutterstock.com
Vstříct vzrušení

Lehněte si na záda, ruce dejte podél těla a pokrčte nohy v kolenou. Zapřete se o lokty, a co nejvíce nadzdvihněte zadeček a současně stáhněte hýžďové svaly. V rychlém sledu zadeček zvedejte a pokládejte nejméně 30x a pak teprve povolte.

Jízda na poslu lásky

Klekněte si na postel a posaďte se na paty. Pod zadeček si dejte velký polštář a kolena roztáhněte na šíři ramen. Ruce položte na kolena. S každým nádechem se mírně narovnejte, posuňte pánev dozadu a s každým výdechem ji pak podsaďte a stáhněte svaly. Cvičení v podstatě vypadá, jako byste si užívala sexu v poloze na koníčka.

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...