Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pokud člověk chce zhubnout natrvalo, nemůže čekat, že to přijde samo!

Paní Daniela Tučková s výživovou poradkyní a asistentkou.
1. října 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Říká Daniela Tučková, která hubne pod odborným dohledem výživové poradkyně dietetického centra NATURHOUSE v pražském obchodním centru Šestka. Už má dole 18 kg, mění šatník a hubne dál!

Co Vás přimělo k tomu začít hubnout s odborníkem?

Nikdy v životě jsem nebyla dokonale štíhlá. Moje váha se měnila s tím, jak jsem zkoušela pořád do nekonečna různé diety a pokaždé zjistila, že vedou k jo-jo efektu. Vždy jsem byla přesvědčená, že se stravuji správně a cítila jistou křivdu, když má kolegyně vážící maximálně 50 kg na obědě spořádala velký talíř špaget a já seděla jen u samotné zeleniny. Přiznávám, že po chvilce se přihnal hlad a po mém příchodu z práce jsem najednou nevěděla, co sníst dřív. A to je ta zásadní chyba. Celý den se chováte vzorně a večer přijde doslova masakr. A tak to šlo den po dni. Byla jsem unavená, naštvaná, a řešit co na sebe, už bylo utrpením.

Daniela předtím, než začala hubnout.
Autor: NATURHOUSE

Jak jste se dozvěděla o dietetickém centru NATUHOUSE?

Jednoho dne za mnou přišla mamka a přinesla mi letáček se slovy: „U nás v obchodním centru je otevřená nová dietetická poradna NATURHOUSE, tam ti pomůžou zhubnout“, a dala mi letáček s kontakty. Neváhala jsem ani chvilku. Vše jsem si našla na internetu, pročetla si webové stránky i diskuze a rozhodovat jsem se nemusela ani vteřinu. Vyplnila jsem žádost o objednávku přes internet a během chvilky mi volala asistentka s potvrzeným termínem - byla jsem objednaná na svou první vstupní konzultaci. Tím začalo mé seznámení s výživovou poradkyní paní Hankou Vovsovou, která je pro mě poslem z nebes. Úžasným a milým člověkem, který dokáže takovým způsobem namotivovat, že se pro mě zcela zásadním způsobem změnil život, a to ve všech směrech.

Jaký jste si stanovila cíl v hubnutí?

Jsem teprve na začátku, protože můj cíl je velký. Chci ho dosáhnout a věřím, že s pomocí mé výživové poradkyně toho dosáhnu. Na každou kontrolu se upřímně těším, protože vím, že mě čeká příjemné popovídání, zhodnocení celého uplynulého týdne a nové rady. A jako vždy, velká pochvala a dokonalé nabití do dalšího týdne.

Daniela se během líčení a focení chovala jako opravdová modelka.
Autor: NATURHOUSE

Jak probíhala první konzultace?

Během mé první konzultace jsem se dozvěděla, kolik mám navíc v těle tuků a zadržené vody - byl to celkem šok. Probraly jsme společně s výživovou poradkyní můj zdravotní stav, stravovací návyky, práci a pak již nebránilo nic tomu, abych se seznámila s postupem, jak na hubnutí.

A jak zněl tedy postup, jak na hubnutí?

Dostala jsem jídelníček s podrobným popisem, co je vhodné a co ne. Jak si jídlo rozdělit do více denních porcí, co nakupovat a také sledovat složení potravin. Neříkám tomuto stylu dieta, protože tento způsob stravování mi dokonale vyhovuje  - jím jen jinak - hodně ovoce, zeleniny, bílého masa, ryb a navíc k tomu ještě potravinové doplňky, které jsou vyrobeny na základě výtažků z bylin. Jedním z mých nejoblíbenějších produktů je vláknina FIBROKI, která je zamíchaná do jogurtu úžasným dezertem po hlavním jídle.

Po 4 měsících má pryč 18 kg a cítí se nepopsatelně skvěle.
Autor: NATURHOUSE

Když teď hubnete, máte pocity hladu? Nebo nechybí Vám nějaké dříve oblíbené jídlo?

Vůbec necítím, že by mi něco chybělo, jen mé chutě se postupně mění. A co mě nejvíce překvapilo? Jídla mám teď mnohem víc než dříve!!! Nemám hlad, cítím se neuvěřitelně lehce a hlavně - nejsem unavená.

Je tedy hubnutí s odborníkem NATURHOUSE pro Vás přínosem?

Jak to říct - bylo jen potřeba nakopnout a slyšet rady od odborníka, který ví, jak na to. Začala jsem vařit trošku jiným stylem, ale tak, aby mi to chutnalo. Nejdříve jsem vařila jen pro sebe, ale poté, co vše ochutnala má rodina – manžel i dcera, vařím tímto „odlehčeným“ způsobem pro všechny.

S výživovou poradkyní Hanou Vovsovou.
Autor: NATURHOUSE

Držíme Vám palce, ať se dopracujete ke své vysněné váze.

Děkuji. Jak jsem již psala, jsem teprve na začátku. Co je ale nejdůležitější – mám cíl a cesta k němu mě baví. Vím jak na to a za to patří hlavní a obrovské poděkování mé výživové poradkyni paní Hance Vovsové. Ještě jednou děkuji a vám všem napíši znovu, až dosáhnu své vysněné váhy.

Děkujeme paní Daniele Tučkové za poskytnutí rozhovoru.

Na bezplatnou konzultaci se můžete objednat na telefonním čísle: 273 132 614 nebo e-mailem: info@naturhouse-cz.cz.

Kompletní informace získáte na webové adrese: www.naturhouse-cz.cz