Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dětské povlečení s pohádkovými motivy. To je to, co děti chtějí

15. září 2016 | 16:35
Prezentace klienta |

Znáte to. Když zařizujete dětem pokojíček, často je těžké se s nimi dohodnout, jak má vlastně vypadat. Ačkoliv se jejich představy s těmi našimi často liší, pokud jde o výbavu do pokojíčku, vždycky je možné se domluvit. Zejména, když jim nabídnete jejich oblíbené pohádkové hrdiny.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Čím se řídit při nákupech

Asi nejvýraznějším prvkem v dětském pokojíčku je obvykle postel a ložní prádlo. Při jeho výběru je dobré zvážit to, zda k jeho výrobě byly použity ekologické barvy, propracovaná bavlna a praktické zapínání na zip. Pokud dětské povlečení tyto parametry splňuje, je čas vybrat ten správný motiv. V současné době letí typické disneyovské motivy, a tak svým miláčkům můžete pořídit dětské povlečení do velké postele s obrázky Mimoňů, Ledového království a dalšími pohádkovými hrdiny.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Ložní prádlo pro školáky

Pokud vaše dítko již odrostlo pohádkovým postavám, nevadí. V takovém případě se poohlédněte po 3D povlečení, které na první pohled zaujme mnohdy živým designem. A z čeho můžete vybírat? Děti školou povinné osloví světové metropole, motivy přírody nebo také fototisky divokých zvířat. Ani zde se fantazii meze nekladou.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Roztomilé povlečení pro miminka

Výrobci nezapomínají ani na ty úplně nejmenší. I přesto, že jsou na dětské povlečení do postýlky kladeny ještě větší nároky, než jak je tomu u ostatních lůžkovin, o nedostatek hezkých vzorů se obávat nemusíte. Miminkům sice na motivu vůbec nezáleží, ale takovému povlečení s krtečkem či medvídkem Pú, lze odolat jen těžko.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Kde nakupovat?

Nízká cena a na první pohled hezký sortiment určitě není to, čím byste se měli při výběru zboží řídit. Určitě si najděte prověřeného prodejce. Pokud zamíříte do internetového obchodu RodinneBaleni.cz, čeká vás široká nabídka bytového textilu, odborná pomoc a zajímavé akční nabídky.