Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rakovina připravila ženu o prsa: Jizvy zakryla tetováním

Inga a její tetování, které vyvolalo masivní vlnu reakcí
20. února 2013 | 10:50

Inga Duncan Thornell byla nucena kvůli rakovině prsu podstoupit oboustrannou mastektomii. Po operaci jí zůstaly ošklivé jizvy, se kterými se nechtěla smířit. Nechala si proto hruď potetovat a fotku zveřejnila. Ta ale vyvolala šílenství.

"Všimla jsem si, že poté, co moje tatérka zveřejnil fotku mého tetování, spousta lidí snímek posílala dál a ke mě se dostaly samé pozitivní ohlasy. Proto jsem se rozhodla napsat vám svůj příběh. Bude velmi krátký, ale bude v něm popsaná celá moje cesta po zjištění, že mám rakovinu prsu," píše Inga na svých webových stránkách, kde svůj příběh plánuje psát na pokračování.

"Hodně žen mi psalo a děkovalo za dovahu, kterou jsem jim svým činem dodala. Protože jsem  se pomocí tohoto poněkud výstředního kousku pokusila vyrovnat se z obrovské a bolestné ztráty jedné z největších ženských předností. Těžko se kouká na hrudník, kde jizvy už jen zdánlivě připomínají prsa, která tam kdysi byla."

Inga Duncal Thornell zároveň všem svým fanouškům slibuje, že hned, jak na to bude mít čas a sílu, nechá se profesionálně nafotit, aby si její tetování všichni mohli prohlédnout daleko detailněji a v lepší kvalitě.

Tetování zezadu
Autor: dunthor.com

Zakázaná nahota

"Dohodla jsem se s tatérkou Tinou Bafaro, že si chci nechat zakrýt jizvy po oboustranné mastektomii. Trvalo to zhruba půl roku, než Tina své dílo dokončila."

Na Facebooku má Ingina fotka přes 130 000 sdílení a skoro 20 000 komentářů! Internetový server ale po prvním nahrání fotku smazal s tím, že znázorňuje nahotu, která je na fotkách přísně zakázaná.

Admin stránky se ale nedal, fotku vyvěsil znovu a napsal: "Toto je fotka statečné ženy, která vyhrála boj s rakovinou prsu a nechala si zakrýt jizvy tetováním. Prosím sdílejte tuto nesmírně silnou fotku a inspirujte pomocí ní ženy, které si prošly stejnou operací."

Inga a její tetování, které vyvolalo masivní vlnu reakcí
Autor: Facebook.com

Autor: ema