Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Hnus! Máte chuť na sladkou vagínu? Zkuste tyhle dobroty pro dospělé

22. července 2014 | 18:00

Nadýchané těsto, výtečný marcipán a slaďoučký krém. Dezert ke kávičce může vypadat všelijak. Košíčky britské umělkyně Emmy Buggy jsou toho důkazem. Zdaleka však není jediná, kdo sladké vagíny a penisy vytváří. Nevěříte? Naše galerie vás  o tom přesvědčí!

Od chvíle, kdy si v tolik oblíbeném seriálu "Sex ve městě" Carrie Bradshaw dala v oblíbené pekárně Magnolia Bakery svůj vanilkový cupcake, začaly tyhle úžasné košíčky získávat popularitu po celém světě.

Obvykle povrch piškotového dezertu zdobí pořádná čepice z krému, cukrová poleva a barevné či čokoládové sypání. Profesionální cukráři i šikovné hospodyňky se předhánějí, kdo se pochlubí zajímavějším a nápaditějším výtvorem.

No řekněte sami, nejsou k sežrání?

Cupcaky umělkyně z Londýna, která už více než deset let vytváří svá díla s jediným motivem, vypadají ale úplně jinak. Tím motivem je ženská vagína. A musíme uznat, že i když je vytvořená z marcipánu, vypadá víc než realisticky.

Emma Buggy je připravila kvůli charitativní akci a asi vás nepřekvapí, že se rychle vyprodaly. Není ale rozhodně první, kdo s takovým nápadem přišel. Cukráři, kteří se svými výtvory chlubí na internetu, nás o tom přesvědčili. A kreativitě se rozhodně meze nekladou.