Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Už na střední škole věděla, že chce s manželem velkou rodinu. Neuvěříte, kolikáté dítě čeká!

7. května 2017 | 20:57

Manželé Sue a Noel Radfordovi z Británie se pyšní opravdu velkou rodinou. Někdo nemá v životě to štěstí mít byť jen jedno dítě, oni jich mají tolik, že se ani nechce věřit, že všechny zvládla porodit jedna žena.

Byla to láska na první pohled. Sue se do Noela zamilovala ještě na střední škole. Hned věděla, že s ním chce mít velkou rodinu. A na čas si rozhodně nedávali. Už v pouhých čtrnácti letech Sue porodila první dítě, syna Chrise, kterému nyní táhne už na třicet. Pak si mladá maminka dala pár let pauzu a za necelých pět let se jí narodila dcera Sophie (22). A tenkrát se rozjela lavina porodů…

Po Chrisovi a Sophii se narodila Chloe (21), Jack (19), Daniel (17), Luke (15), Millie (14), Katie (13), James (12), Ellie (11), Aimee (10), Josh (9), Max (7), Tillie (6), Oscar (4), Casper (3) Hallie (2) a Phoebe (1). Sue ještě měla mít jednoho syna. Ale toho bohužel potratila.

Posléze ale zase dnes již jednačtyřicetiletá Sue se svým stejně starým chotěm otěhotněla, čímž se i s celou rodinou pochlubili vzkazem na tabuli. Na ní je napsáno, že už mají deset kluků a devět dívek.

Noel a Sue Radfordovi vlastní rodinnou pekárnu, díky níž si na spoustu potomků dokážou celkem dobře vydělat. Tak není vyloučeno, že se rodina, která už vydá na menší tábor, ještě rozroste. A co teprve, až přijdou vnoučata…

Autor: red
Video se připravuje ...