Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Komu se v Ulici nejvíce stýská po Aničce Kadeřávkové? Dojemné toto vás překvapí!

7. května 2017 | 13:08

Herečka Anna Kadeřávková začátkem tohoto roku zmizela ze seriálu TV Nova Ulice. Rozhodla se stejně jako její postava Rozina odletět do Ameriky. Komu nejvíce chybí?

Půvabná blondýnka Anna Kadeřávková (19) se v nekonečné novácké Ulici představila jako sympatická Rozina Maléřová, které se smůla lepí na paty. Vše zlé se ale v dobré obrátilo a z nesmělé dívky z moravské Loučky vyrostla seběvědomá modelka, která dostala příležitost pracovat a studovat v New Yorku.

Od té doby, co postava Roziny opustila teplo domova a vyrazila vstříc lepším zítřkům do Spojených států, mohli fanoušci Ulice Aničku vídat sem tam na Skypu, když volala rodičům. Jak to ale bude s její rolí dál, je otázka. Přece jen se má Rozina za necelý rok zase vrátit, a tak je nasnadě vyčkat, jestli se znovu objeví i před kamerou.

Za dobu, co v seriálu pobyla, se stihla sblížit s mnoha kolegy, zvláště pak vrstevníky. Jako Rozina Maléřová se nejčastěji objevovala po boku své seriálové rodiny. S bratrem Filípkem Maléřem, kterého hraje teprve třináctiletý Marek Salvet, tvořili nerozlučnou dvojku, navzájem se škádlících sourozenců. Ten nedávno na Instagramu zveřejnil fotku s Aničkou, kde stojí v seriálové kuchyni doma u Maléřových a k ní připsal dojemný vzkaz: „S Aničkou Kadeřávkovou to bylo vždy nejlepší!“ Tak to vypadá, že nejen fanoušci Ulice si přejí hereččin návrat...

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...