Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jan Čenský promluvil o nevěře! Řekli byste to do něj?

1. května 2017 | 15:13

Na módní přehlídce Dany Morávkové, kterou moderoval Jan Čenský, známý herec překvapil svými názory na nevěru. Chcete vědět, co řekl?

Každý, kdo zná herce Jana Čenského (55) v reálném životě, tvrdí, že je skutečným gentlemanem nejen na place, ale i ve skutečnosti. K ženám se vždy chová velmi ohleduplně a galantně, až pohádkově. Honza ze slavného hudebního filmu režiséra Jiřího Adamce Princové jsou na draka (1980) ale tvrdí, že skutečná láska je jiná, než ta z pohádek.

Na módní přehlídce Dany Morávkové, kde tato známá herečka a návrhářka představovala svou novou kolekci kabelek, Jan Čenský pronesl něco, co všechny zaskočilo! Mluvil o partnerských vztazích a nevěře, a to dost otevřeně. Nevěru údajně zažil jen na place v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, a i když sám nikdy nebyl z žádné nevěry usvědčen, zdá se, že pro ni má pochopení!

Prohlásil totiž, že nevěra je zcela běžnou a normální věcí a že k současným vztahům patří. Sice vzápětí řekl, že to není nic hezkého a že je to problém, se kterým se musí konkrétní pár vyrovnat, avšak je podle něj špatně dělat, že něco jako nevěra neexistuje a že do našich životů nepatří. Co si asi o těchto názorech myslí jeho manželka?

Autor: red
Video se připravuje ...