Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Brazilské designérky vzkazují: Choďte nahá!

22. dubna 2013 | 14:00

Na co plavky? Letos se nosí nahota. Toho se aspoň drží trojice brazilských návrhářek, které si říkají Triya. Na fashion weeku v Riu ukázaly, jak si představují plážovou módu...

V Jižní Americe patří trio Isabela Frugiuele, Carla Franco a Maria Isabel Fioravanti k nejpopulárnějším luxusním značkám - nejen co se týče plavek a doplňků na pláž. Jejich návrhy jsou totiž podobné jako tradiční obrázek obyvatel Brazílie: sexy, barevné a velmi odvážné.

Triya, léto 2013.
Autor: profimedia.cz

Na týdnu módy v Rio de Janeiru teď předvedly svou kolekci pro nadcházející sezónu. Klíčové slovo: nahota. Bikiny sestavené z kovových trubiček, které víc odhalují, než skrývají, nebo lehounké šaty se superrealistickým "nahým" potiskem? Certamente!

Na svém Facebooku Triya píše: "Tvoříme kvalitní módu pro ženy, které touží mít styl, ale nechtějí se vzdát pohodlí." Ideální pro dámy, které se cítí nejlépe v rouše Evině...

Pro ty, které nudismu neholdují, ovšem trojice vytvořila i méně riskantní modely. Ani retro bikiny v barvě kůže nebo jednodílné plavky s výstřihem hlubším než Atlantik ale nejsou pro stydlivky.

Autor: mab
Video se připravuje ...