Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tajemství numerologie: Jak vás životní číslo ovlivní do konce roku?

  • Jaký pro vás bude zbytek roku 2014?
    30. srpna 2014 | 06:00

    I když už létu pomalu dáváme sbohem, rok ještě zdaleka nekončí. To, jak se pro vás vyvine druhá polovina roku 2014, závisí také na vašem životním čísle. Na co se můžete těšit a na co si naopak dát pozor se dozvíte díky našemu numeroskopu.

  • Výpočet životního čísla

     

    Své životní číslo si snadno spočítáte z data narození. Pokud jste se například narodili 2. 3. 1980, te životní číslo 5. K výsledku jednoduše dojdete tak, že sčítáte všechna čísla v datu narození tak dlouho, než dostanete číslo jednociferné. V našem případě tedy: 2+3+1+9+8+0=23 a dále 2+3+=5.


    Pokud se vám nechce, zavítejte na naše stránky plné horoskopů, kde vám systém spočítá vaše životní, roční či denní číslo zcela bez práce.1988277:gallery:true:true

  • Životní číslo 1


    1
    Autor: shutterstock.com
    Začátek podzimu vás vrátí do reality všedních dnů a vy budete mít pocit, že jste si vlastně během letní dovolené příliš neodpočinuli. Přesto nezoufejte! Jste ve výborné kondici, díky které se dokážete postavit tváří v tvář starým iluzím a sebeklamu. Konečně v sobě objevíte vůli stát se znovu sami sebou.


    Vyjasníte si své touhy a potřeby v oblasti milostných vztahů, kde využijete veškerý svůj šarm a kouzlo osobnosti. Bude na vás silně působit večerní obloha a měsíc a v době kolem úplňku se těšte na nečekané radosti a milá setkání.

  • Životní číslo 2


    2
    Autor: shutterstock.com
    Naplní vás pocit, že se chcete osvobodit od všeho, co vás svazuje. Díky tomu se také snadněji zbavíte všech zbytečností. Vyházejte "módní kousky", které jste na sobě už pěkně dlouho neviděli a které vám jen zbytečně zabírají místo ve vaší skříni. Raději ho odneste těm, kteří ho opravdu potřebují.


    Také si prolistujte adresář a vymažte z telefonu i z počítače kontakty, které jsou v něm jen tak "ze slušnosti". V neposlední řadě pak poslechněte své podvědomí, které vám v létě správně radilo říci jasné NE omezování a ústupkům. To je dobrý start k novým vztahům, projektům a také konečnému vyřešení nepříjemných situací v rodině.

  • Životní číslo 3


    3
    Autor: shutterstock.com
    Ve druhé polovině roku to ve vás bude doslova vřít a vy si nebudete jistí, jak naložit se svými pocity i potřebami. Už od září budete mít nepřekonatelnou chuť něco změnit. Ať už ve smyslu vyrazit někam do zahraničí, někoho svést, nebo jen tak provokovat a koupit si další nové boty. Dejte si ale pozor, aby si vaše okolí neříkalo, že jste se úplně zbláznila.


    Na začátku listopadu konečně získáte nadhled, který vám dá takovou svobodu a sílu, že to prostě budete muset vykřičet do světa. Více se sblížíte se svým tělem a velmi pravděpodobně potkáte někoho, kdo vás bude velmi přitahovat. Pokud jste zadaní, dávejte si velký pozor na nevěru. Pokušení bude totiž opravdu silné!

  • Životní číslo 4


    4
    Autor: shutterstock.com
    Už v září na vás začnou padat první podzimní splíny, že jste přes léto nestihli vše, co jste si naplánovali. Snažte se jim ale nepodlehnout, babí léto vás ještě pošimrá slunečními paprsky a vy si to hojně vynahradíte. Zaměřte se na snahu víc se prosadit. Potřebujete vlastní prostor a možnost poznávat nové věci. Pokud budete stále brát ohledy na druhé, nikdy svých cílů nedosáhnete.


    Nestahujte se do ústraní a nebilancujte. Do konce roku zbývá ještě spousta času. Raději obvolejte své známé, nechte se vytáhnout do divadla, do kina, nebo jen tak do společnosti a dejte průchod svému charismatu. Vaši přátelé to ocení a vy se bezstarostně pobavíte.

  • Životní číslo 5


    5
    Autor: shutterstock.com
    Pokud delší dobu odkládáte nějaké plány a nebo se nechcete pustit do něčeho, co nemá úplně jistý výsledek, právě na podzim nastává váš čas. Zmobilizujte zbytky sil a proveďte to právě teď. Nebojte se, půjde vám to skvěle a brzy zjistíte, že vaše obavy byly zbytečné.


    V osobním i profesním životě budete lépe komunikovat a měli byste s velkou lehkostí zvládat nejen rodinný život, ale také budování kariéry. Budete-li cítit, že vám docházejí síly, zajděte si na masáž, ke kadeřníkovi nebo si jděte zaplavat. Udělá vám to neskutečně dobře.1988277:gallery:true:true

  • Životní číslo 6


    6
    Autor: shutterstock.com
    Do konce roku vás nikdo a nic nepřekvapí. Budete okouzlující, sebejistí a také si dokážete prosadit své názory. To vše navíc s dobrou náladou. Díky té a díky vaší přirozené výřečnosti a šarmu vašim požadavkům nikdo nedokáže dlouho odolávat. žádná námitka navíc neobstojí před vašimi argumenty.


    Až do konce roku budete klidní a usměvaví a váš protějšek vám začne projevovat svůj zájem víc, než kdykoliv jindy. Dejte si záležet, abyste to dokázali patřičně ocenit, ale také si beze studu řekněte o to, po čem už dlouho toužíte.

  • Životní číslo 7


    7
    Autor: shutterstock.com
    Je sice příjemné, že vás léto naladilo do romantické a láskyplné nálady, je ale na čase vrátit se alespoň částečně do reality. Nebude to vůbec jednoduché, takže na sebe nebuďte příliš tvrdí.


    Zbavte se falešných představ o někom ze svého okolí, stejně jako nesmyslné potřebě zavděčit se druhým. Musíte se konečně naučit být sami sebou a neposlouchat "dobře míněné" rady. V práci si nenechávejte nakládat stále více úkolů, a pokud vás štve kolegyně, tak jí to klidně řekněte.

  • Životní číslo 8


    8
    Autor: shutterstock.com
    To, že vám na podzim bude stále víc lidí vytýkat vaše nálady není náhodou! Opravdu budete více popudliví, než v první polovině roku a budete se muset pořádně "kousnout" abyste s tím něco udělali. Uvědomte si, že rozčilováním a protivným chováním ničeho nedocílíte.


    Když nebudete vědět co s časem, pusťte se do zkrášlování svého obydlí. Nikde není řečeno, že pořádný úklid musí proběhnout před Vánoci a ne třeba už v říjnu. Hotové zázraky na vaší náladě dokáže také nový kousek do domácnosti. a je úplně jedno, jestli to bude designová pohovka, nebo jen nové ložní povlečení.

  • Životní číslo 9


    9
    Autor: shutterstock.com
    Konec roku na vás může působit poněkud depresivně, a to hned od prvních podzimních měsíců. Možná je to jen náhoda, ale spíš přijdete na to, že vás něco už delší dobu trápí a teď se ten pocit dostavil s plnou intenzitou. Nejjednodušší bude pozvat na skleničku kamarádku a všechno jí povědět.


    Pokud si to můžete dovolit, vyrazte ještě na poslední chvíli na opožděnou dovolenou do tepla - výrazně vám to zvedne náladu. Podobně poslouží ale i víkend po krásách vlasti. Vyhněte se všem radikálním rozhodnutím. V tomto stavu nejste schopní myslet s čistou hlavou a mohli byste si jen uškodit.


Autor: brig
Diskuse ke článku
.