Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Velký horoskop na květen: Co přinesou hvězdy právě vám?

  • Co nás v květnu čeká a nemine? Hvězdy to vědí!
    1. května 2013 | 06:00

    Bude letos máj měsícem lásky, nebo se nám bude dařit spíš v jiných oblastech? Budeme si užívat života, nebo bojovat s překážkami? Co čeká nás všechny i zrozence jednotlivých znamení, prozrazuje astrolog Milan Gelnar.

  • Co nás čeká?

    "Vstup do nejkrásnějšího měsíce roku, by měl být z pohledu hvězd více než příjemný," říká Milan Gelnar. "Na nebi bude panovat vcelku soulad a my tak budeme vybízeni nejen k tomu se zamilovat, ale také se milovat a plnými doušky skrze své smysly užívat života. Orientovat se tak budeme na jeho vychutnávání, vstřebávání příjemného a zejména na to materiální, hmatatelné a měřitelné."
    Milan Gelnar
    Autor: archiv Blesku, profimedia


    Ale pozor: "Těšit se z těch věcí příjemných zřejmě budeme cca do poloviny měsíce. Pak se věci zase více zkomplikují. K dlouhodobému trendu k destrukčním událostem se ještě přidají tendence ke zmatenosti, nejasnostem a také nerozumnému konání. Stávat se tak může, že to co se nám na začátku měsíce zdálo být skvělé a ideální, nám na jeho konci může připadat podivné a nejasné."

    Jak na tom podle astrologa budou jednotlivá znamení? Čtěte dál!

  • Berani a Býci

    ...
    Autor: Shutterstock
    Beran (21.3. - 19.4.)

    V tomto měsíci si zřejmě moc velké servítky brát nebudete. Akční a dynamické energie byste měli mít stále dost a pokud se vám něco v minulém období nepovedlo, můžete to využít jako hnací motor pro to, to zkusit napravit, či změnit.

    ...
    Autor: Shutterstock
    Býk (20.4. - 20.5.)

    Měsíc květen bude asi tak trochu zamilovaný. To vás může rozptylovat a vyvádět z koordinace. Zvýšenou pozornost  a opatrnost tak budete potřebovat hlavně při provozování sportů, kde hrozí nějaké úrazy.
  • Blíženci a Raci

    ...
    Autor: Shutterstock
    Blíženci (21.5.- 20.6.)

    Těšit se můžete na převážně radostné a pozitivní dny. Sami byste měli být hraví, veselí a to byste měli přenášet i na ostatní. Někdy vám možná bude dokonce připadat, jakoby vám narostla křídla.

    ...
    Autor: Shutterstock
    Rak (21.6. - 22.7.)


    V tomto měsíci by vám to mělo výborně myslet a při možném obchodním či jiném jednání byste měli být úspěšní. V partnerských vztazích ale budete trochu zkoušeni, a to pravděpodobně z toho, zda to, čím jste již prošli, zanechalo ve vás nějaké poučení.
  • Lvi a Panny

    ...
    Autor: Shutterstock
    Lev (23.7. - 22.8.)

    Asi hned zpočátku měsíce zjistíte, že jste v něčem praktickém, pragmatickém narazili, a zřejmě tak budete nuceni poněkud přehodnotit své cíle či taktiku. Je možné, že příčinou bude možné vaše zbrklé a příliš energické jednání.

    ...
    Autor: Shutterstock
    Panna (23.8. - 22.9.)


    Prožívat byste měli věci vcelku příjemné, a to hlavně hned zpočátku měsíce. Dařit by se vám mělo ve finanční i milostné oblasti a energie byste měli také mít dost. Je možné, že budete mít chuť zkoušet něco dosud nevyzkoušeného.
  • Váhy a Štíři

    ...
    Autor: Shutterstock
    Váhy (23.9. - 21.10.)

    Počátkem měsíce by se u vás kromě zvýšené nervozity a podrážděnosti bnemělo dít nic příliš zásadního ani problémového. Bude spíše klid po pěšině a dané období by pro vás mělo být vcelku vyvážené.

    ...
    Autor: Shutterstock
    Štír (22.10. - 21.11.)


    Nudit se v tomto čase určitě nebudete. Může pro vás jít o období poněkud náročné, a to hlavně v oblasti kariéry a společenského postavení. Zde budete asi muset vyvinout více úsilí  pro to, abyste obhájili své postoje a názory.
  • Střelci a Kozorozi

    ...
    Autor: Shutterstock
    Střelec (22.11 - 21.12.)

    Pravděpodobně problémové podmínky budete mít v případě, že budete chtít  prosazovat jen své názory nebo sebe sama. Raději teď moc netlačte na pilu. Hvězdy naznačují možné častější porušování dohod a ujednání.  

    ...
    Autor: Shutterstock
    Kozoroh (22.12. - 19.1.)


    V květnu budete pravděpodobně sklízet plody své předchozí práce, a to by se také mělo projevit finančně. Potěšující je i to, že se vám i nadále, pokud jste postupovali seriózně a poctivě, budou nabízet nové příležitosti k výdělku.
  • Vodnáři a Ryby

    ...
    Autor: Shutterstock
    Vodnář (20.1. - 18.2.)

    Toto období pro vás nejspíš nebude zrovna to nejideálnější. Problematicky postavené karmické body naznačují možnost komplikací spojených s dávnou minulostí. Měli byste proto být velmi opatrní nejen ve svých rozhodnutích.

    ...
    Autor: Shutterstock
    Ryby (19.2. - 20.3.)


    Zaměřte se na možné výdělečné aktivity, mělo by se vám v nich dařit. Pokud dostanete nápad, neschovávejte si jej do šuplíku, ale hned se ho snažte pokud možno realizovat. Pomocníků byste měli mít kolem sebe dost.

Autor: mab
Diskuse ke článku
.