Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Špekaté celebrity: Jak vypadá tlustá Claudia Schiffer?

2. listopadu 2012 | 06:00

Neustále řešíme to, jestli nám na těle nepřibiloo nějaké to kilo na víc. mají i celebrity takové problémy? Prohlížejí si samy sebe před zrcadlem? Podívejte se, jak ztloustly!

Je otázkou, zda-li by slavné ženy vůbec byly slavné, kdyby vypadaly tak, jako na následujících fotkách. Škodolibí kouzelníci jim totiž přidali pěkných pár desítek kil k "dobru". A podívejte se, jak to dopadlo.

Říkáte si, že vás neovliňuje to, jak kdo vypadá? Pak nad tím zapřemýšlejte ještě jednou, když se podíváte na následující fotky.

Je sice hezké, že na nás popová hvězdička Katy Perry (28) dělá sexy pózy, ale kdo by byl zvědavý na její špeky přetékající tělo?

A co naopak světově proslulá topmodelka Claudia Schiffer (42), kterou byste díky padesáti kilům navíc nepoznali, ani kdybyste stáli proti ní na ulici?

A jak moc sexy vám přijde jedna z nejvíce přitažlivých modelek a hereček světa, Eva Mendez (38)? To už totiž nezachrání ani jinak rajcovní sexy piha nad rtem.

Příliš by svého mladého milence asi nepřitahovala ani zpěvačka Jennifer Lopez (43). Ta je sice proslavená svou kyprou postavou, nicméně co je moc, to je až příliš. Vtipálci si vyhráli hlavně na jejím obličeji! No, přesvědčte se sami.

Autor: ema