Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exkluzivně: Odvážné akty krasavce Karase

30. března 2010 | 14:58

Blesku.cz se podařilo dohledat akty bývalého desetibojaře a druhého Mr. World Josefa Karase (32). Fotografie nafotil v roce 2008 pro kalendář Atleti. Po chatu pro Blesk.cz se také v redakci svlékl a ukázal tetování. Jak vypadá? Máme video!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jsem velký vlastenec, proto jsem zvolil motiv českého dvouocasého lva," ozřejmil Karas výběr své kérky. Prozradil i to, že je momentálně zadaný.

Není to ale poprvé, co se Josef Karas svlékal. Už v roce 2007 se odhalil pro kalendář, z jehož prodeje chtěli atleti financovat přípravu na olympiádu v Pekingu. Není tedy divu, že byl nyní Karas vyhlášen druhým NEJ mužem planety. Desetiboj holt dělá božská těla.

Video se připravuje ...
Josef Karas v redakci Blesk.cz • VIDEO: Blesk.cz

Kamarád Romana Šebrleho

A jak se vlastně bývalý desetibojař dostal až k soutěži Mr. World? Nejdříve se věnoval závodně desetiboji, dokonce dva roky trénoval po boku Romana Šebrleho a dodnes jsou i dobří kamarádi. Jenže kvůli zranění zad a vyhřezlé ploténce musel s desetibojem skončit. To byl i důvod, proč nejel v roce 2008 na olympiádu do Pekingu.

"Do soutěže Mr. Czech mě přihlásila moje rodina, vůbec jsem o tom neměl ponětí, ale nakonec jsem rád, že to tak dopadlo," řekl Blesk.cz Karas. Tím, že českou soutěž vyhrál, byl nominován do světové soutěže o nejkrásnějšího muže. Tam skončil na druhém místě z 85 mužů z celého světa. Do budoucna se modelingu nebrání, ale nejraději by se věnoval herectví a zpěvu.

"Také jsem uvažoval o medicíně, táta je totiž doktor, v Americe jsem i vystudoval dva ročníky, ale nakonec přerušil, chtěl jsem studium dokončit, ale jelikož jsem teď uspěl v té soutěži a vše se kolem toho točí, tak nevím, co bude dál," uzavřel Karas.

Záznam chatu si přečtěte zde!

 

 

Autor: gam