Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nový dokument o kapele Lucie. Jak šel čas s členy legendární skupiny?

  • 3. července 2016 | 06:00

    Legendární kapela Lucie bude letos jednou z hvězd karlovarského festivalu. Film Davida Síse Lucie: Příběh jedné kapely tam má totiž právě dnes premiéru. V kinech ho můžete vidět od 7. července. V pátek navíc proběhl velkolepý pražský koncert k výročí 30 let od vzniku, takže se dění posledních dnů točí především kolem této skupiny. Pojďme se podívat, jak se změnili aktuální členové.

  • David Koller (55)

    Lídr Lucie je jedním z největších českých idolů 90. let. V roce 2005 však kvůli neshodám s ostatními členy kapelu opustil. Poté chvíli působil jako bubeník kapely Chinaski. Společně s výtvarníkem Davidem Černým a režisérkou Alicí Nellis vybudoval oblíbené pražské kulturní centrum Meet Factory. Líbí se vám David Koller více dnes, nebo dříve?

    David Koller
    Autor: profimedia, lucie.cz
  • Michal Dvořák (50)

    Klávesák Lucie Michal Dvořák už sice nenosí dlouhé vlasy jako dříve, ale jinak se vůbec nezměnil. Nedělá žádné skandály, žije spořádaný život s manželkou DJ Luccou, s níž má dva syny.

    Michal Dvořák
    Autor: profimedia, lucie.cz
  • Robert Kodym (49)

    Idol a rebel tehdejší doby Robert Kodym stojí nejen za zrodem kapely Lucie, ale i neméně úspěšné skupiny Wanastowi Vjecy. Pokud vám dříve imponovaly jeho havraní hříva a znělý hlas, mohl by vám být sympatický i dnes, přestože přibral a má hodně osobité názory.

    Robert Kodym
    Autor: profimedia, lucie.cz
  • P.B.CH. (51)

    Basák Petr Chovanec se na čtyři roky od Lucie "trhnul" do Wanastovek, pak natočil sólo desku a opět se vrátil. Stejně jako jeho kolega nosí stále dlouhou hřívu a výrazně přibral.

    P.B.CH.
    Autor: profimedia, lucie.cz

    Video se připravuje ...
    Skupina Lucie uvede ve Varech premiéru filmu o sobě. V první ukázce prozrazuje využití másla ve své tvorbě! • VIDEO: Bontonfilm

Autor: red
Diskuse ke článku
.