Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10 sexy slavných žen krev a mlíko, které dobyly svět!

  • Tyhle slavné krásky si s dietami hlavu nelámou.
    8. srpna 2014 | 06:00

    Trend extrémní štíhlosti pomalu, ale jistě ustupuje a do popředí se dostávají oblé ženské křivky. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější ženy světového šoubyznysu, které mají postavu jako přesýpací hodiny a jsou mimořádně sexy.

  • Kate Upton (22)

     

    Oblé křivky a bujná ňadra udělaly z příležitostné modelky hvězdu světového formátu. O Kate Upton se teď přímo perou firmy vyrábějící spodní prádlo a plavky a chtějí, aby se stala jejich tváří. A co ona? Je na své křivky patřičně hrdá a vzkazuje všem ženám a dívkám, aby milovaly své tělo a byly na sebe hrdé.

    Kate je pro své ženské tvary oslavována i z atracována, to především jinými modelkami
    Autor: profimedia.cz
  • Sofia Vergara (42)

     

    Kolumbijská herečka a modelka, která je známá především jako hvězda seriálu Taková moderní rodinka, patří bezesporu mezi nejkrásnější slavné ženy vůbec. Není divu, že okouzlila i slavného svalovce, herce Joeho Manganielloa. Sofii neubrala na kráse ani vážná nemoc (rakovina štítné žlázy), kterou před čtrnácti lety porazila.

    Herečka Sofia Vergara je na svá ňadra hrdá.
    Autor: profimedia.cz
  • Beyoncé (32)

     

    Oblíbená zpěvačka Beyoncé je další ze skupiny slavných žen, které jsou na své ženské křivky hrdé. Na svých koncertech ze všeho nejraději vystupuje v sexy korzetech a miniaturních šortkách, aby všem ukázala své žensky tvarované tělo. A pozor pánové! Tahle kočka bude zanedlouho rozvedená a volná!

    Beyoncé vystoupila v Jižní Americe a při koncertě se pořádně zapotila
    Autor: Reuters
  • Kim Kardashian (33)

     

    Možná máte této pseudocelebrity plné zuby, ale rozhodně se jí nedá odepřít, že má dokonalé ženské křivky - velká ňadra, úzký pas, macatý zadeček. Na svém pozadí si zakládá a ráda nosí těsné oblečení, kterým na svou chloubu upozorňuje. A jestli se to někomu nelíbí, tak hvězdičce Kim je to srdečně jedno.

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek (47)

     

    Nestárnoucí mexická herečka vzbuzuje v mužích touhu a v ženách závist již několik let. O svou žensky tvarovanou postavu samozřejmě pečuje, ale nijak to nepřehání. Občas si dopřeje i nějaké to tučné jídlo, které ovšem doplňuje o zeleninu a ovoce. Na hranici "padesátky" by nejspíš každá z nás chtěla vypadat alespoň trochu jako Salma.

    Ani Salma Hayek se za své vnady nestydí.
    Autor: profimedia.cz
  • Jessica Simpson (34)

     

    Americká zpěvačka a herečka se několik let trápila kilogramy navíc a snažila se vypadat jako její mladší a štíhlejší sestra Ashley. Když však v prvním těhotenství nabrala 30 kilogramů, rozhodla se svou váhu přestat řešit. A to bylo možná zásadní. Po druhém porodu totiž bez jakýchkoliv přísných diet a náročného cvičení zhubla a dodnes si žensky tvarovanou postavu drží.

    Jessica ještě předtím, než otěhotněla
    Autor: ČTK
  • Jennifer Lopez (45)

     

    Herečka, zpěvačka a tanečnice Jennifer Lopez je pověstná tím, že svůj větší zadeček opravdu miluje, protože si ho nechala pojistit na 27 milionů dolarů. Latinskoamerická kráska se rozhodně nestydí ani za svá silnější stehna a hrdě říká: "Jsem oplácaná, ale sexy!"

    Jennifer už nemá ploché bříško!
    Autor: Profimedia.cz
  • Christina Aguilera (33)

     

    Zpěvačku Christinu Aguileru si možná pamatujete z dob její největší slávy jako drobnou a křehkou blondýnku. Dnes má sice pár kilo navíc, ale její kypřejší tvary jí ubírají na věku. Podle nás vypadá zkrátka skvěle!

    Christina Aguilera jede celý život v jojoefektu. střídavě shazuje a nabírá kila po desítkách.
    Autor: Profimedia
  • Christina Hendricks (39)

     

    Americká herečka Christina Hendrick byla i s pár kilogramy navíc označena za nejpřitažlivější ženu světa. Přesto nesnáší termín "plná postava" a jednou se kvůli němu dostala i do konfliktu s reportérem. Prohlásila také, že se všichni soustředí jen na těla hereček a ne na jejich opravdový talent.

    Herečka Christina Hendricks dobře ví, jak svá prsa obléknout.
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Brook (34)

     

    Anglická modelka Kelly Brook je zkrátka dokonalá. Nikdy prý nezkoušela žádnou dietu a postavu si udržuje díky temperamentnímu sexu. Co se týče jídla, dopřává si prý cokoliv, na co má chuť, ale nikdy se zbytečně nepřejídá. Vyzkoušíte její trik?

    Modelka plnějších tvarů Kelly Brook má ideálně souměrnou postavu, i když není žádná vychrtlina.
    Autor: Profimedia

Diskuse ke článku
.