Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slavní sběrači hovínek: Tyhle celebrity jdou příkladem!

  • I slavní musí plnit nepříjemné povinnosti spojené s jejich mazlíčky.
    13. listopadu 2013 | 06:00

    Leckdo si může myslet, že celebrity žijí pohádkový život, který nezahrnuje starosti obyčejného "smrtelníka". Chyba! I slavní ve svém volnu nakupují, uklízí nebo třeba sbírají exkrementy po svém čtyřnohém miláčkovi. Podívejte se na celebrity, které se role páníčka zhostily se vším všudy.

  • Amanda Seyfried (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, kterou znáte z filmů Mamma Mia!, Milý Johne nebo Bídníci, svého čtyřnohého miláčka naprosto zbožňuje. Nechává si od něj olizovat tvář a spí s ním v posteli. O svého pejska se stará opravdu se vším všudy, proto jí nedělá problém sbírat na ulici jeho "výtvory".

  • Alec Baldwin (55)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec, který dříve tvořil manželský pár s herečkou Kim Basinger, si pořídil pejsky hned dva. Alec si je vědom toho, že láska k němé tváři s sebou přináší i nepříjemné povinnosti, proto poslušně uklízí hromádky po svých dvou "chlupáčích". Herec je známý svou láskou ke zvířatům. Ke dvěma pejskům má doma i několik koček a jeden čas choval dokonce vlka.
  • Orlando Bloom (36)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britský herec se už dva roky neobjevil na filmovém plátně, a tak má spoustu času na pravidelné vycházky se synem Flynem. Na každý společný výlet přibírají ještě fenku Sidi, kterou Orlando zachránil v Maroku a ujal se jí. Ať už Sidi venčí Orlando nebo manželka Miranda, oba vždy po svém miláčkovi uklidí.
  • Hugh Jackman (45)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Australský herec sice na první pohled působí jako velký drsňák, ale se skutečnosti je to milovník malých pejsků. Proto si pořídil francouzského buldočka, se kterým se nejen mazlí, ale i společně sportují. Naposledy s ním Hugh vyrazil projížďku na koloběžce.
  • Aubrey O´Day (29)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká zpěvačka a textařka vyrazila se svým čtyřnohým mazlíčkem do parku. Ranní idylka doplněná kávou se pro Aubrey stala noční můrou, když musela po své fence uklidit "nadílku". S perfektním make-upem a v botách na podpatku vypadala při sbírání exkrementů poměrně komicky.

Diskuse ke článku
.