Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Módní faux pas Sarah Jessicy Parker: Ponožky v sandálech!

7. června 2013 | 11:00

Je to tak. Módní ikona S. J. Parker (48) asi stárne. Jak jinak si totiž vysvětlit trapas, kdy se v ulicích módní mekky New Yorku procházela v šílených barevných ponožkách, které obula do páskových sandálů na podpatku.

Že by se herečka inspirovala u nás? O Češích je známo, že se zrovna neupejpají a do sandálů (jen ne na podpatku) rádi nosí ponožky.

Ovšem jakmile to udělá hvězda celosvětového formátu, Sarah Jessica Parker, je docela dost dobře možné, že se z tohohle poněkud ulítlého modelu stane celosvětový módní hit.

Tento podivuhodný outfit oblékla, když vedla svou dceru Tabithu do školy.

Sarah Jessica Parker nosí ponožky v sandálech na podpatcích!
Autor: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parker strávila několik let svého života ve světě módy díky seriálu Sex ve městě. Pro Carrie zkrátka móda byla alfou a omegou jejího života. V botníku měla více než sto párů lodiček na "jehle" a za módní kousky byla ochotná utratit obrovské peníze. Pro všechny ženy tak Sarah Jessica Parker navždy zůstane tou sexy módní ikonou z populárního seriálu. A to ať si vezme cokoliv.

Dnes je ale vše jinak a herečka žije celkem poklidný, rodinný život. Je vdaná za režiséra Matthewa Brodericka a mají spolu tři děti. Jednoho syna a dvojčata - holčičky. Ty jim odnosila a porodila náhradní matka. 

Autor: ema