Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní faux pas Olgy Lounové: Místo Bond girl laciná barbína

2. července 2013 | 16:00

Tohle se vážně nepovedlo. Pokus Olgy Lounové (32) o sexy vizáž luzné Bond girl dopadl všelijak, jen ne stylově. Asociace, které známá herečka a zpěvačka vzbuzovala, sahaly od plastové panenky až k barové tanečnici...

Snaha dodržet dress code na party ve stylu Jamese Bonda se Olze krutě vymstila. Svou přirozenou krásu úspěšně zakryla výrazným make-upem ve stylu zpěvačky Cher (umělé řasy nevyjímaje), ovšem to pravé zlo na ní nenapáchal vizážista. Hlavním viníkem večera byl její stylista.

Ten je pravděpodobně rodákem z místa zvaného Módní peklo. Jak jinak si vysvětlit, že chudinku Olgu navlékl do rudých - skoro se tak divný kus lesklé látky stydíme nazvat - šatů? Jak obhájit kombinaci ultrahlubokého výstřihu a rozparku až k zadečku, která by vzbudila rozruch i v pražské vykřičené ulici Ve Smečkách?

Vrcholný nevkus nezachránily ani doplňky. Naopak. Lehce vampýrské červené lodičky by samy o sobě nebyly tak špatné, umíme si je představit třeba jako šmrncovní tečku za uměřeným černobílým outfitem. Jako duo s "róbou" à la pornoverze královny ze Sáby ovšem absolutně neobstály.

Podobně na tom byly blyštivé šperky, které jen podpořily zpěvaččinu kýčovitou image, a dokonce i černé psaníčko Louis Vuitton. To bylo spíše důkazem, že písmenka LV ještě žádný outfit nezachránila. Skutečný styl se totiž nemusí skrývat v drahém balení - důležitější je elegance a vkus.

Pokud jde o módu, mohla by se Olga učit od svých kolegyň Gábiny Partyšové (vlevo), Mahuleny Bočanové a Ivy Frühlingové. (Uprostřed herec Martin Kraus.)
Autor: profimedia.cz

Autor: mab