Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Čtyřicítka Adamcová: Po dvou dětech má super postavu!

19. srpna 2011 | 15:21

Moderátorka Jana Adamcová (39) sice příští rok oslaví čtyřicítku, ale pořád je to štíhlá a pohledná kost. Svému manželovi, režisérovi Adamcovi porodila už dvě děti a stále má téměř dívčí postavu. Jak je možné, že si tato žena nepřipadá vůbec zajímavá a krásná?

Adamcová tvrdí, že za její štíhlostí stojí neustálá péče o rodinu a občasné cvičení pilates. Cvičení pro ni však není povinná otrava, ale naopak radost. Možná proto se pak Janě přebytečné kilogramy vyhýbají obloukem. „Chodím dvakrát týdně na pilates a z hodin odcházím naprosto nadšená. K dětem i k manželovi se pak vracím s čistou hlavu a vzájemně se na sebe těšíme,“ prozradila moderátorka. „Nepřipadám si ale nijak zvlášť krásná, spíš na sobě vidím, že některé věci už nejsou co bývávaly,“ dodala trpce.

Jana Adamcová, dříve Nováková, je evidentně svému manželovi Jiřímu velmi oddaná a jak sama říká, veškerý svůj čas věnuje jen jemu a dvěma společným dětem. „Jsem teď pořád jen s dětmi a s Jiřím. Moderátorské práce i hudební kariéry jsem se na nějakou dobu vzdala,“ říká matka dvou dětí Dana (5) a Jasmíny (2).

Moderátorka a někdejší zpěvačka ale zdůrazňuje, že rozhodně nepatří do starého železa a že se na ni můžeme v budoucnu znovu těšit v moderátorské roli. „Od podzimu se zřejmě znovu vrátím na televizní obrazovky. Ale už to není středobod mého života. Budování kariéry už mi opravdu nehrozí a ani po tom netoužím,“ uvedla Adamcová.

Autor: Olga Path Štiplová