Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ideální dárek pod stromeček

8. prosince 2016 | 16:52
Prezentace klienta |

Jistě to znáte, chcete dát své partnerce, kamarádce, mamince či dceři ten nejlepší dárek. Mělo by to být samozřejmě něco krásného, příjemného, z čeho bude mít dotyčná radost. A když to bude i praktické, tak to není na škodu. Každá žena si přeje být přitažlivá a vy jí svým dárkem můžete pomoct. Krása totiž začíná u prádla. Spodnímu prádlu TIMO žádná žena neodolá. 

Souprava podprsenka a kalhotky

Výběr podprsenky může být oříšek. Pokud znáte velikost a oblíbený střih, máte o starost méně. Pokud znáte alespoň velikost, dá se střih zkusit odhadnout, případně si nechat doporučit prodavačkou některý z oblíbených střihů, které vyhovují nejvíce zákaznicím. „Naše nejoblíbenější střihy podprsenek mají jména - DreamBra, BeautyBra a LovelyBra, takže je výběr snazší. Zákaznice si pak už jen vybere barvu a design. DreamBra je určená pro zákaznice větších velikostí s košíčky až do K. BeautyBra je pro zákaznice plnějších a pevnějších tvarů, které chtějí otevřenější podprsenku s nízkým středem. LovelyBra je oblíbená u zákaznic s menší a střední velikostí prsou.“ říká generální ředitelka TIMO, Terezie Trusinová. Pokud podprsenka nebude vyhovovat, nemějte strach, na všech 26 prodejnách i na e-shopu www.timo.cz vám nevyhovující vánoční dárek vymění.

BeautyBra 989 Kč +brazilky 459 Kč
Autor: TIMO

Sázka na jistotu - souprava s košilkou

Pokud si netroufáte na výběr podprsenky, zvolte košilku. U košilky se velikost odhaduje mnohem lépe. S kalhotkami pak budete mít perfektní soupravu. Košilka není jen praktická, ale vypadá krásně do hlubších výstřihů nebo košile. Košilky s krajkou jsou navíc sexy, takže se hodí i na večer.

Šperky zapůjčila firma Swarovski
Autor: TIMO

Soupravu prádla můžete krásně doplnit noční košilkou ve stejné barvě.

BeautyBra 959 Kč + kalhotky 459 Kč + noční košile 669 Kč
Autor: TIMO

Je libo raději měkoučké pyžamko?

Chcete raději darovat klasického „měkouše“, pak není nic lepšího než pyžamo případně noční košile. Při večerech u televize nebo s knížkou každá žena jistě ocení hřejivý župan. Dohromady pak vytvoří dokonalý pár.

Pyžamo 849 Kč + župan 1099 Kč
Autor: TIMO

Jak někomu sdělím, co bych si přála?

Líbí se vám nějaké prádlo nebo třeba pyžamo na e-shopu TIMO a chcete někomu jednoduše sdělit, co byste si přála? Vytvořte si vlastní Wish List nebo-li list přání a jednoduše ho pošlete tomu, od koho chcete dárek dostat. Jak si vytvoříte vlastní Wish List se dočtete zde. Stejně tak můžete někomu říct, aby vám poslal Wish List se svým přáním a vy už jen můžete vybírat, co koupit.