Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Simona Krainová vyrazila se synem na testy

7. listopadu 2011 | 00:00

V duchu krásy podložené zdravím vyrazila modelka Simona Krainová podstoupit nejmodernější komplexní 4D screeningovou analýzu zdravotního stavu. A protože jí záleží na zdraví celé rodiny, vzala sebou i manžela Karla a syna Maxe.

Co to je 4D analýza?

Jedná se o moderní neinvazivní screening, který je zcela bezbolestný a bez jediné kapky krve či bodnutí jehlou. Dokáže za 6 minut zjistit celkový stav organismu a odhalit tak i v počátcích například onemocnění krve, jater, žlučníkové kameny, ischemické choroby srdce i mozku, jakož i v prvopočátcích rozpoznat mozkové příhody a kardiologické poruchy (infarkt), cukrovku, stresové poruchy, záněty, rakovinová bujení a mnoho dalších nemocí.

To vše bez běhání po 10 různých ambulancích a s výsledky ihned, odpadají tak pocity nejistoty při dlouhém čekání na výsledky. Tento unikátní přístroj je novinkou neinvazivních klinik Yes Visage v Praze, Brně a Ostravě.

Více na www.yesvisage.cz

Původně jen pro kosmonauty

Tento přístroj vznikl jako produkt kosmického výzkumu a moderní medicíny. Technologie vznikala 10 let a využívala se v péči o kosmonauty při dlouhodobých pobytech ve stavu beztíže, kde nebylo možné získávat výsledky klasickými metodami. Teprve až nyní se začíná využívat komerčně. “

Neinvazivní 4D analyzátor zdravotního stavu provede během pár minut biochemickou, metabolickou, hematologickou a funkční analýzu organismu. Jedná se tedy o širokou preventivní analýzu zdravotního stavu. Vyhodnocené výsledky pokud by byly patologické pak směřují klienta k došetření případných nálezů již na příslušné specializované pracoviště,“ říká MUDr. Pavel Boček.

Všechny výsledky už za 6 minut!

Mnoho lidí si není zcela jisto svým zdravotním stavem a mnohdy podceňuje různá preventivní vyšetření. Přitom léčba jakéhokoliv problému je vždy mnohem jednodušší, je-li vše podchyceno v počátku. Největší překážkou u většiny lidí je čas. Zdraví máte ale jen jedno a nemocem je lépe předcházet. Díky této moderní diagnostice zdraví 21.století získáte všechny důležité výsledky ihned během 6 minut, zcela neinvazivně, tedy bez jehel, bez bolesti a bez jediné kapky krve či moči.

Více na www.yesvisage.cz

Vhodné i pro kuřáky

Přístroj by mohl především pomoci rizikovým skupinám, jako například kuřákům, kteří chodí na příslušná vyšetření většinou už pozdě. Lékaři diagnostikují rakovinu plic u většiny kuřáků až v pokročilém stádiu, přitom kdyby se nechali vyšetřit dříve, při včasném zjištění problému a zahájení léčby jsou šance mnohonásobně vyšší. Na následky poškození plic kouřením u nás přitom umírá každý šestý člověk. Právě pro rizikovou skupinu kuřáků by mělo být preventivní vyšetření a diagnostika tělesných funkcí samozřejmá.

Měřené parametry

Vyšetření má preventivní screeningový charakter a ukáže směr dalších vyšetření a doporučení. Na základě výsledků určí skutečný zdravotní stav, diagnostikuje problém ve vašem zdravotním stavu a to i v raných stádiích, probere s vámi slabá místa vašeho organismu a navrhne jak upravit svůj životní styl, případné další preventivní či léčebné kroky.

Samozřejmě po skončení vyšetření odcházíte z klinik YES VISAGE s vytištěnými výsledky ve formě lékařského nálezu, který může sloužit jako odborný podklad pro vašeho vlastního ošetřujícího lékaře.

Více na www.yesvisage.cz

TIP: Soutěžte o 4D analýzu pro vás zdarma!

Více na www.krasa.as

Komerční prezentace

Autor: fuk