Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jak vybrat podprsenku pro velká ňadra. 5 věcí, které je třeba si pohlídat

21. května 2018 | 00:15
Prezentace klienta |

Příroda vás obdařila. Skvělé. Ale najít podprsenku, co se nezařezává, dýchá a dobře vypadá, není jen tak. Naštěstí výrobci vědí, že plný dekolt potřebuje něco jiného než drobná prsa. Než se zamilujete do krajek nebo exkluzivních hladkých materiálů, musíte si být jistá, že kupujete tu pravou podprsenku pro svou velikost.

Vyberte správný střih

Podprsenky pro větší ňadra mají často speciální střih. Díky tomu umějí poskytnout potřebnou oporu. Chytrým řešením je zpevněný boční díl, který udrží ňadra na správném místě a zároveň je hezky tvaruje. Všímejte si také umístění švů. Přední šev ve tvaru T zaručí, že i velká ňadra získají hezký, kulatý tvar. Pokud byste ráda prsa opticky zmenšila, hodit se bude podprsenka se šikmými švy. Ty jsou opravdovým zázrakem, prsa budou vypadat i o dvě velikosti menší!

Na obvodu záleží

Je chybou si myslet, že váhu prsou nesou jen ramínka. Základ je ve správně zvoleném obvodu podprsenky. Váha prsou se musí mít o co opřít. Vy se budete se cítit mnohem pohodlněji a vašim zádům se zásadně uleví. Nejde ale jen o centimetry. Obvod kvalitních podprsenek bývá podšitý jemnou gumičkou, která zabrání nepříjemnému zařezávání. Zapínání má běžně dva háčky, vy však dejte přednost podprsence, která nabízí tři.

Ramínka, která netrápí

Dejte sbohem rudým pruhům na ramenou. Správná ramínka na podprsence pro plné tvary jsou širší, aby lépe rozložila váhu. Často výrobce přímo uvádí, že se u větších velikostí ramínka rozšiřují. Dalším účinným řešení je jejich podšití, které opět chrání namáhané části ramen.

Hlavně vzdušně

Nejen v létě oceníte, když prádlo dýchá. Příjemné překvapení na vás bude čekat, pokud si myslíte, že se musíte vzdát vyztužených podprsenek. Není to pravda! Současné materiály jsou tak dokonalé, že si užijete příjemně podložené košíčky, aniž byste musela slevit z prodyšnosti. Skvělým příkladem je podprsenka Maia 4D Soft Control. Používá speciální směs materiálů, díky nimž jsou košíčky lehké, vzdušné a ňadra se v nich nikdy nepotí.

Kostice – ano nebo ne?

Co se kostic týká, máte naprostou svobodu. Podprsenky s kosticemi dávají spolehlivou oporu, ale i prádlo bez nich se díky kvalitnímu zpracování hodí pro plné tvary. Zaměřte se na to, jaké podpůrné prvky podprsenka bez kostic nabízí. Mohou to být zpevněné boční díly nebo třeba vyšší střed, který vnady udrží na správném místě. Inspirovat vás může třeba krajková podprsenka Anette, která je perfektní volbou, pokud neholdujete kosticím.

Sledujte náš podprsenkový seriál. V příštím díle prozradíme pět znaků, které musíte mít pod kontrolou!

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...