Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Je vám horko? Kupte si chladivé kimono jako Emily Ratajkowski

10. srpna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Emily Ratajkowski (26) se zahalila do lehkého kimona.

Emily Ratajkowski se v tomto krásném modelu procházela v Los Angeles. Ani horký den ji nedonutil zůstat doma. Napomohlo tomu chladivé kimono, které si přehodila přes džínové kraťasy a saténové tílko, díky kterému vypadá celý model luxusně.

Pokud nechcete investovat peníze do kimona, jelikož si myslíte, že ho neunosíte, tak nezoufejte. I tak můžete tento outfit napodobit. Vezměte si košilové šaty a rozepnuté je využijte místo kimona.

Buďte jako Emily Ratajkowski
Tato inspirace je ideální pro ty, které už neví, jak nosit své oblíbené džínové kraťasy. Pokud k nim obléknete saténové tílko s véčkovým výstřihem a lehké květované kimono, budete inspirací pro všechny ostatní. Tečkou celého outfitu bude proutěná kabelka.

Emily Ratajkowski
Autor: profimedia.cz
Kimono: Zara, 1599 Kč, kraťasy: F&F, 549 Kč, tílko: H&M, 1299 Kč, náhrdelník: Lindex, 199 Kč, kabelka: Zoot, 1029 Kč, boty: Zoot, 1529 Kč, brýle: Zoot, 589 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE

 Podívejte se na reklamu pro DKNY, kde Emily učinkuje!

Video se připravuje ...
Emily Ratajkowski v reklamě pro DKNY. • VIDEO: Youtube.com_Blakcace/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová