Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Konečně trailer Hry o trůny: Poslední série bude plná epických bitev

Video se připravuje ...
Konečně trailer Hry o trůny: Poslední série bude plná epických bitev
VIDEO: youtube.com_HBO/bpž
25. května 2017 | 10:00

Necelé dva měsíce zbývají do premiéry nejoblíbenějšího seriálu posledních let - Hra o trůny. Podívejte se na trailer, který včera zveřejnila stanice HBO, na které tento výpravný fantasy seriál běží.

Šestá řada vnesla do děje seriálu mnoho otázek a podle traileru k sedmé sérii to vypadá, že nám tvůrci na všechny z nich odpoví.

Zatímco Cersei vypočítává všechny svoje nepřátele, které společně s dvojčetem Jaimem budou muset porazit, aby mohla vládnout Sedmi královstvím, netuší, že se blíží Daenerys se svými draky a Tyrionem Lannisterem, aby si vzala něco, o čem je přesvědčená, že jí právem náleží - Železný trůn.

Nikdo z nich ale nemá ponětí, že by se měli spojit proti mnohem většímu zlu, které se blíží ze severu a proti kterému se, zatím zdá se beznadějně, snaží bojovat Jon Snow.

Jak to všechno dopadne? Je Jon skutečně bastardem Neda Starka, nebo synem Lyanny Stark a Rhaegara Targaryena? Jak dokáží znepřátelené rody bojovat proti zimě, která se blíží a v jejíchž ledových větrech přicházejí Bílí chodci společně s armádou nemrtvých? Dokáží poslední tři draci v Západozemí svým ohněm zastavit zkázu?

Podívejte se na trailer! Velká válka je tady a my se konečně všechno brzy dozvíme.

Video se připravuje ...
Konečně trailer Hry o trůny: Poslední série bude plná epických bitev • VIDEO: youtube.com_HBO/bpž

Podívejte se také na první upoutávku k závěrečné sérii Game of Thrones:

Video se připravuje ...
Nový trailer k sedmé řadě seriálu Hra o trůny • VIDEO: youtube.com_HBO/bpž

Nejnovější série Hry o trůny ovlivňuje i módní návrháře - takto se například nechal inspirovat libanonský návrhář Elie Saab.

Autor: brig