Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Podzimní trendy: Nosí se květinové vzory, krajka a džínovina

  • 28. září 2016 | 06:00

    Podzimní plískanice se nám ještě na chvíli vyhnou, ale móda plná vrstvení a zábavných kombinací je tu! A co nám letošní sezona přinesla?

  • Hra vzorů

    Letošní podzim si užijete barevné vzory a výrazné nášivky. Jarní jemné kytičky nabraly na vážnosti – jsou výraznější, větší a temnější. Bez květin i pop-art potisků se neobejdou ani bomber bundy nebo džíny. Hravosti se meze nekladou!

    Stradivarius
    Autor: archiv firem
  • Kostky jsou vrženy

    Podzim a kostky jsou neodlučitelná dvojka. Nosí se na košilích, plédech, pončech i sukních. I jednoduchému outfitu dodají hřejivý styl a sluší jednoduše každé ženě. Kostkovaná košile je super do města i na chalupu.

    Answear
    Autor: archiv firem
  • Džínovina má zelenou

    Nebo spíš modrou? Na rozdíl od minulého roku se letos nosí veškerý denim ve vintage oversized stylu. Džínová bundička a džíny by měly vypadat jako z kultovních seriálů z 90. let, je na čase proměnit se v Brandu z Beverly Hills!

    Asos.com
    Autor: archiv firem
  • Ženská elegance

    Rovné střihy, lehké materiály a punc luxusu. Bílá a černá budou vždy působit elegantně a šmrncovně. Doplňte klasické cigaretové kalhoty o pyžamovou košili, výrazný náhrdelník a jehlové podpatky.

    Answear.cz
    Autor: archiv firem
  • Černá krajka

    Zatímco léto se neobejde bez bílé krajky, na podzim se můžete zahalit od hlavy až k patě do temných tónů. V černé krajce se budete cítit elegantně, žensky a štíhle. Kromě černé vám bude slušet i khaki nebo vínová. Oblékněte se do temné něžnosti.

    F&F
    Autor: archiv firem
  • Metalíza

    Nebojte se být vidět! Podlehněte letošnímu trendu a pořiďte si cokoli metalického. Lesklé materiály, satén a kůže se objevují na topech, bundách i sukních. Doporučujeme zvolit vždy jeden supervýrazný prvek a doplnit ho střídmějšími kousky.

    Zara
    Autor: archiv firem

Autor: nat
Diskuse ke článku
.