Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak vidí letošní podzim a zimu stylisti z Reserved?

17. října 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Módní kolekce se mění téměř rychlostí blesku. Již měsíce dopředu musí mít stylisti jasno, čím na podzim oslní své příznivce a naopak vytřou zrak konkurenci. Přijít tak s něčím neotřelým je stále těžší. Letošní podzimní kolekce Reserved byla focena v Montrealu, v druhém největším městě Kanady. A co nám z pulzujícího Montrealu Reserved přináší? 

Jednoduché ale šik

Stylové kousky do práce i pro volný čas, nepřehlédnutelné oblečení na večerní párty s přáteli doplněné trendy botami. To vše nabízí nová kolekce značky Reserved, která se na podzim a zimu zaměřila na jednoduchost, tradiční tvary a vzhled.

Autor: Reserved

Trendy muž pro podzim a zimu

Muži mohou v obchodech Reserved vybírat ze dvou speciálních řad. Kolekce Modern Line značí harmonii a eleganci v každém kousku oblečení. Hlavními barvami jsou bílá, námořnicky modrá a černá.

Kolekce Street Man zase potěší muže, kteří jsou v neustálém pohybu a potřebují proto oblečení, které bude pohodlné, ale zároveň neubírá ani trošku potřebné eleganci. Oblečení je praktické a splňuje všechno, co aktivní člověk potřebuje proto, aby se cítil skvěle.

Autor: Reserved

Co nosí mladiství?

Pro náctileté je určena kolekce YFL, kterou designéři pojali nenuceně a přirozeně. Ale přesto působí kolekce velmi cool. Návrhářský tým zvolil pro slečny překvapivě neobvyklé kontrasty a stylové kombinace. Pro muže je YFL kolekce inspirovaná přírodou a uniformami profesionálů, kteří pracují v přírodě. Oblečení je praktické a pohodlné, ale zároveň neztrácí na originalitě.

Pro děti je určena kolekce inspirovaná velkými městy. Designeři v ní namíchali sportovní prvky s prvky ze světa hip-hopu a grafit. Kolekce je proto plná barev, veselých potisků a pohodlného sportovního oblečení.

Kolekce pro mladistvé
Autor: Reserved

Podzimní nákupy

Skvělou příležitostí, jak se seznámit s novou kolekcí Reserved pro období podzim/zima 2016, je akce Podzimní nákupy. Ta začíná, ale i končí ve čtvrtek 20. října ve vybraných prodejnách Reserved. Tento den není ale jen čistě o nákupech, zahrnuje všechny slasti, které patří ke správnému shoppingu. Akce plná zábavy začne podle vašich představ, skvělým welcome drinkem. Tím můžete polechtat vaše chuťové pohárky, zatímco se odeberete do světa trendy outfitů, na které navíc získáte v rámci akce 30 % slevu. Už tak dobrou náladu vám jistě zvednou speciální dárečky, které získáte ke každému nákupu. Ale nemusíte jen nakupovat, hodnotné dárky od partnerů značky Reserved (Frisco, Nestlé, Ford, Yves Rocher a další) můžete získat i v nejrůznějších soutěžích. Nebo se nechte jen jednoduše hýčkat od odborníků. Profesionální vizážistky zušlechtí váš vzhled. Můžete vyzkoušet něco divočejšího podle nejmodernějších trendů, nebo zůstat při zemi a držet se osvědčeného líčení. Stačí si užít příjemnou péči, kterou zakončíte ochutnávkou kvalitní kávy.

Zaregistrujte se ještě dnes na: http://www.reservednakupy.cz/