Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejčastější módní chyby, které dělají plnoštíhlé ženy!

  • Mnoho žen s kyprými tvary dělají zásadní módní chyby, které jim přidávají kila.
    1. října 2014 | 06:00

    I ženy s pár kily navíc by se měly cítit sebevědomě, pohodlně a sexy. Mnoho z nich však dělá zásadní módní chyby, které jim přidávají kilogramy a zbytečně ubírají na kráse. Pokud vás také trápí pár kilo navíc a móda není zrovna váš nejlepší přítel, osvojte si jednoduchá pravidla oblékání a sama uvidíte tu úžasnou změnu.

  • Držíte se módních trendů

     

    Jednou z největších módních chyb baculatých žen je nošení žhavých trendů, které jsou většinou, ať už se nám to líbí, nebo ne, určeny pro ženy a dívky velikosti nula. Zapomeňte tedy na trend námořnických proužků, který opravdu výrazně rozšiřuje, na zkrácené topy, které sluší jen hollywoodským kráskám i na oversized oblečení, které vám zbytečně přidá kila. Sáhněte raději po praktických kouscích, které vám skvěle padnou a cítíte se v nich pohodlně a sebevědomě.

    Módní chyby plnoštíhlých žen.
    Autor: jaymiranda.com
  • Skrýváte své tělo

     

    Mnoho silnějších žen je přesvědčeno, že když své tělo od hlavy až k patě zakryje látkou, budou působit štíhleji. Chyba! To, že nemáte "modelkovské" míry přece neznamená, že nemůžete tzv. s kůží na trh. Počínaje dnešním dnem, noste ke kalhotám vždy vršky s alespoň malým výstřihem, či krátkým rukávem. A když dostanete chuť na rolák, doplňte ho pouzdrovou sukní a odhalte alespoň trochu nožky.

    Módní chyby plnoštíhlých žen.
    Autor: Asos.com
  • Zahalujete se do černé

     

    Ano, černá zeštíhluje, ale nic se nemá přehánět. Pokud se stále halíte do černé a na jiné barvy jste už dávno zanevřela, děláte chybu! Samozřejmě sytě růžový outfit taky není to pravé ořechové, ale zlatá střední cesta je pro vás ideální. Zpočátku vyzkoušejte i další tmavé barvy jako je hnědá, khaki nebo třeba temně fialová. Později přidejte barevné doplňky i kousky oblečení. Budete překvapena, jak se z šedé myšky stane sebevědomá a krásná žena.

    Módní chyby plnoštíhlých žen.
    Autor: Asos.com
  • Co je volné, to je dobré

     

    Mnoho žen s plnějšími křivkami je přesvědčeno, že čím volnější oblečení, tím lepší. To je ovšem chyba. Právě naopak vše volné vaše tvary opticky ještě zvětšuje. Mezi největší "zla" patří bezesporu široké dlouhé rukávy, které vám zdeformují nejen ruce, ale i opticky zesílí celé tělo. Zkuste raději outfit nakombinovat. Oblečte úzké džíny, nazujte podpatky a přidejte volnější top s krátkým, nebo tříčtvrtečním rukávem.

    Módní chyby plnoštíhlých žen.
    Autor: gabifresh.com
  • Jste otrokem konfekční velikosti

     

    Mnoho plnoštíhlých žen se snaží držet jedné plus size velikosti a tu pořizují nehledě na to, v jakém obchodě právě nakupují. V tomto případě je třeba si uvědomit, že velikosti oblečení se napříč různými značkami liší, někdy nepatrně, jindy výrazně. Není to jen záležitostí nadměrných velikostí, ale i těch základních. Proto se nikdy neohlížejte na velikost, rozhodující je, jak se v oblečení cítíte.

    břicho
    Autor: Shutterstock
  • Nosíte legíny

     

    Legíny si během pár let získaly přízeň žen po celém světě. Pokud ovšem máte nějaké to kilo navíc, raději se jim vyhněte. Legíny jsou totiž doslova nepřítelem kyprých tvarů. Dokáží odhalit a upozornit na to, co rozhodně ukazovat nechcete. Skvělou náhradou jsou střečové černé kalhoty, které vás nejen opticky zeštíhlí, ale také neodhalí celulitidu, ani jiné drobné vady na kráse.

    Black se za svůj obří zadek nestydí. Naopak ho ráda ukazuje v tenkých přiléhavých leginách.
    Autor: profimedia.cz
  • Nakupujete online

     

    Poslední chybou plnoštíhlých žen je nakupování oblečení na internetu. Správný střih je totiž v tomto případě zásadní. Dejte raději přednost klasickému nákupu v kamenných obchodech, kde si oblečení vyzkoušíte a koupíte si jen ty kousky, které vám dokonale padnou.

    Při nakupování po internetu má zákazník svá práva. Blesk.cz vám poradí jaká!
    Autor: profimedia.cz - ilustrace

Diskuse ke článku
.