Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavným ženám minulý týden.
    23. září 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit nesl opět v duchu honosných společenských akcí, slavnostních udílení cen i následných luxusních večírků. Podívejte se, jaké šaty a outfity slavné krásky oblékly. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Heidi Klum (41)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

     

    Slavná supermodelka si minulý týden samozřejmě nemohla nechat ujít Roberto Cavalli show, která se konala během Fashion Weeku v Milaně. V nádherném saténovém outfitu Roberto Cavalli s potiskem ve stylu art deco, vypadala jednačtyřicetiletá matka čtyř dětí skvěle. Černobílá vzorovaná košile a bokové kalhoty zdůrazňovaly její štíhlou a nádherně tvarovanou postavu. Špičaté černé střevíčky a černá kabela vše skvěle doplňovaly.

     

     

  • Eva Herzigova (41)

    Eva Herzigova
    Autor: EPA

     

    Česká modelka okouzlila všechny přítomné, když na oslavu 50. výročí prestižního časopisu Vogue objevila v neobvyklých černých šatech dlouhých až na zem, které po celé ploše zdobily výšivky květin, ptáčků a neposedných veverek. Vypadalo jako malá rozverná holčička.

     

     

  • Coco Rocha (26)

    Coco Rocha
    Autor: ČTK

     

    Kanadská supermodelka tentokrát vypadala jako anděl. Jedním slovem nádherná. Ze všech těch krásných modelek je Coco jediná, která na červený koberec dokázala vnést opravdové charisma. Nádherné šaty Versace s vyšívanými rukávy a výraznými ramenními vycpávkami doplnila kráska doplňky Bvlgari.

     

  • Jennifer Lopez (45)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

     

    Takhle vypadá opravdová anakonda! Před 17 lety si zpěvačka, herečka a módní návrhářka ve filmu s názvem Anakonda zahrála. A teď ho zřejmě chtěla svým fanouškům připomenout. Na tiskové konferenci k pořadu America Idols se totiž objevila v modelu, který opravdu nedával moc šancí k představivosti. Šaty značky DSquared2 doplnila i kabelkou a botami stejné značky.

     

  • Kristen Bell (34)

    Kristen Bell
    Autor: ČTK

     

    Trochu jako křehká víla, která zabloudila ve městě, vypadala americká herečka ve vrstvených hedvábných šatech "Elizabeth and James". Éterické vzezření ještě umocňoval jemný pastelový potisk a stříbrné sandálky Christian Louboutin s kovovými pásky přes nárt.

Klíčová slova:  móda, outfity
Diskuse ke článku
.