Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

7 klíčových kousků, které letos na jaře musíte mít v šatníku

  • Buďte královnou letošního jara!
    26. února 2014 | 11:30

    Květinové šaty, bomber bunda, roztrhané džíny a samozřejmě sexy lodičky. Pár věcí, které byste si pro letošní jaro určitě měla koupit! 

  • Květované potisky

    ...
    Autor: Archiv firem

    Oblečení s potiskem květů se vrací každé jaro. Letošní rok opět nezklamal a kvítky slaví prim. Nosit je můžete na každém kousku. Nás ale nejvíc baví v ryze ženském provedení – na šatech. Konkrétně dlouhé květované šaty s vysokým rozparkem, jsou neuvěřitelně sexy. S nabráním v pase navíc schovají případné nedostatky a s koženým křivákem budete královnou jara! Kupte si tyto nádherné šaty od značky Pepe Jeans, s Citi kreditní kartou získáte slevu 10 procent!

  • Roztrhané džíny

    ...
    Autor: Archiv firem

    Teplota pomalu šplhá výš a výš a my konečně můžeme začít odhalovat kůži! Nedbalý vzhled roztrhaných džínů vypadá nejlépe v kombinaci s ryze elegantními ženskými kousky, jako vypasovaným sakem nebo hedvábnou halenkou, výraznými šperky a podpatky. Přidejte k nim oblíbené kecky, volné triko a kostkovanou košilí uvázanou v pase a rázem se z vás stane nezkrotná rebelka.

  • Výrazný šperk

    ...
    Autor: Archiv firem
    Pořiďte si šperk, co má názor! I ten nejnudnější outfit se probere k životu, když přidáte výrazný klenot, který nikdo jen tak nepřehlédne. Ať už je to prsten nebo náhrdelník, nebojte se zdobení, nápisů nebo kombinací kovů. Pokud chcete originální kousek, který ve vašem okolí nikdo nemá, nakupujte šperky u Jitky Kudláčkové, díky Citi kreditní kartě až o deset procent levněji.

  • Bomber

    ...
    Autor: Archiv firem

    Konec se zimními kabáty, jsou tu krátké bomber bundičky! Jednoduché nebo s divokými vzory, v bavlněném nebo saténovém provedení. Fantazii se letos opravdu meze nekladou. Podstatné je jen zachovat správný střih: bez límečku, do pasu a na zip. Výborně bude bunda vypadat s koženými kalhotami (pozor, ne legínami!), k džínům nebo přes šaty. Svěží a stylovou kombinaci získáte s pouzdrovou sukní, se kterou bude vytvářet stylový kontrast.

  • Overal

    ...
    Autor: Archiv firem

    Overal neboli kombinéza se opět vrací a už dávno nepatří jen do dílny! Pokud vyberete správný materiál, dobře poslouží každé ženě. Lehké materiály jsou ideální pro teplé letní dny. Sehnat můžete ale i saténový nebo oblekový. S detailem zavinování na břiše a s výrazným páskem krásně zeštíhlí postavu. Noste ho do práce nebo na párty. Neexistuje žádná příležitost, na kterou by se nehodil. Navíc je neokoukaný a svěží. Overaly zkrátka mají zelenou!

  • Sportovní prvky

    ...
    Autor: Archiv firem

    Přeneste kouzlo sportovních dresů do městské módy! Číslice, nápisy, síťovina či sportovní kraťasy a tenisky. To jsou klíčové elementy sportovního stylu. Pamatujte ale, že sportovní kousek vždy musíte vyvážit něčím ryze ženským, jako jsou podpatky, rudá rtěnka nebo velké šperky. Jinak byste snadno mohla vypadat, jakože jste si odskočila z tělocvičny a to jistě nechcete.

  • Originální lodičky

    ...
    Autor: Archiv firem
    Boty na podpatku nejsou žádnou sezónní novinkou. Jeden nový pár, se vám ale v botníku jistě neztratí. Pokud už klasické nadčasové lodičky vlastníte, nebojte se zabrousit do nových vod a zvolte neokoukaný a zajímavý kousek, který zaujme a oživí váš botník. Vybírat můžete z obrovského množství tvarů a barev. Kupte jednoduché lodičky ve výrazné barvě, nebo vsaďte na neutrální tóny v neobvyklých texturách. Zvířecí potisky nezestárnou nikdy. Hadí vzor se ale letošní jaro vyhoupl na vrchol a s takovými lodičkami rozhodně neprohloupíte. Kupujte nevídané lodičky Hugo Boss se slevou deset procent, jen díky Citi kreditní kartě.

Autor: dok
Diskuse ke článku
.