Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní Oscary: Emma Watson okouzlila, Chloe Norgaard přišla v džínách

19. února 2014 | 10:40

Událost, na kterou každoročně čeká celý módní svět? Elle Style Awards! Kdo se nejlépe oblékl a kdo přebíral ceny?

Jedny z nejoriginálnějších šatů na této události předvedla oceněná Emma Watson. Herečka roku oblékla jedinečné minišaty s flitrovou aplikací a zajímavou sukní ve tvaru obří mašle. Správně respektovala složitost šatů a vynechala doplňky. Místo toho se rozhodla pro výrazné fuchsiové rty a nehty.

Emma Watson
Autor: profimedia

Velkou róbu zvolila zpěvačka Rita Ora. Dlouhý rukáv a krajkové provedení, spolu s lehounkou tylovou sukní až na zem, z ní udělaly pohádkovou princeznu. Šaty dokonale vynikly, protože zpěvačka zvolila jednoduchý hladký účes, který perfektně odkryl obličej s jednoduchým mak- upem a rudou rtěnkou.

Rita Ora
Autor: profimedia

Na akci nechyběla ani slavná a úspěšná modelka Cara Delavigne se svoji sestrou Poppy. Cara zvolila dlouhé šaty, které připomínaly saténový župan. V rozpuštěných vlasech a s nahým líčením působila velmi nenuceně a sexy. Její sestra oblékla elegantnější model v neokoukané hořčicové barvě. Zkrácený top odhalující perfektní postavu spolu s decentní sukní v midi délce, tvořil perfektní harmonii, okořeněnou lodičkami s hadím vzorem.

Cara Delavigne
Autor: profimedia

Jednoduchými šaty nás oslovila zpěvačka Kylie Minoque. Černé mini s výraznou mašlí v pase by se mohly zdát nudné, Kylie je ale prodala naprosto famózně. Navíc daly vyniknout zpěvaččině perfektní figuře. Kylie zkrátka dostála své pověsti a vypadala skvěle!

Kylie Minoque
Autor: profimedia

Na předávání cen byly kromě šatů k vidění také působivé kalhotové outfity. S variací na téma obleku si nejlépe poradila Daisy Lowe. Klasický černý kostým oživila poloprůhlednou košilí se zajímavým límečkem a subtilními páskovými sandálky. Ženskost podtrhla vyčesanými vlasy a výraznou rtěnkou.

Daisy Lowe
Autor: profimedia

Nepřehlédnutelnou se stala modelka Chloe Norgaard, jež využila toho, že předávání Elle style awards dovoluje na rozdíl od předávání Oscarů jistou dávku extravagance. Přišla v roztrhaných džínách a navzdory zdánlivě neadekvátní volbě byla v poflirtovaných kalhotách ve spojení se stejně zdobenou mikinou a nepřehlédnutelnými neonovými střevíčky, naprostou hvězdou. Pastelové, ledabyle rozcuchané vlasy podtrhly image rebelky a pro mě byla královnou večera!

Chloe Norgaard
Autor: profimedia

Barev se nebála ani Lara Pulver, která si vybrala divoce květované šaty s duhovým páskem a růžovým psaníčkem. Palec nahoru má od nás za nebesky modré boty s originálním obláčkovým zdobením.

Lara Pulver
Autor: profimedia

Předávání cen slavnostně uzavíralo londýnský týden módy. Kromě herečky Emmy Watson, byli oceněnými i návrhář Christopher Kane, zpěvák Pharell Williams či zpěvačky Lilly Allen a Katy Perry.

Další fotky stylových outfitů najdete v galerii:

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova: trendy, móda, róby, elle style awards
Diskuse ke článku
.