Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Do deště.... jen vesele! Alespoň u nás v redakci

  • Takhle se naše redakce obléká do deště
    10. května 2013 | 06:00

    Jak se oblékají naše redaktorky, když se zatáhne obloha a prší? Špatné počasí přece není důvod obléknout se do černé a ignorovat, že je jaro v rozpuku.

  • Simona Procházková, redaktorka Blesk pro ženy

    redakční móda
    Autor: Alice Rossi

    Déšt mě většinou zaskočí nepřipravenou. Ale pokud dopředu vím, že má celý den pršet, určitě nezapomenu svůj červený kabátek a puntíkatý deštník. Veselé barvy totiž dokážou „šedivý“ den alespoň trochu rozzářit.

  • Lenka Chvostová, redaktorka bleskprozeny.cz


    redakční móda
    Autor: Alice Rossi

    Počasí je poslední měsíc tak trochu a stále aprílové. Takže jsem si pořídila šusťákovou, oranžovou bundičku, kterou snadno složím do kabelky a vytáhnu, když z oblohy začnou padat trakaře. Bundičku jsem navíc sladila s oranžovým deštníkem.

  • Marie Barvínková, redaktorka bleskprozeny.cz


    redakční móda
    Autor: Alice Rossi

    Svůj šatník nepřizpůsobuji příliš počasí. Ať už prší nebo ne, mám ráda hezké a stylové oblečení. Jediné, čím jsem v poslední době „vyzbrojená“ je černobílý, vzorovaný deštník. Je trendy a navíc se hodí úplně ke všemu.

  • Tereza Jandová, grafička


    redakční móda
    Autor: Alice Rossi

    Samozřejmě, štve mě, že nesvítí slunce a že prší. Ale nenechám si tím kazit náladu. Takže, když jsem vybírala deštník, vybrala jsem si zelenkavou, výraznou, optimistickou barvu. Není nic víc smutnějšího, než černé deštníky a tmavé pršipláště.

  • Alice Rossi, redaktorka Blesk pro ženy


    redakční móda
    Autor: Alice Rossi

    S rostoucím bříškem je stylové oblékání stále víc náročné. Takže do deště nosím rozepnutou parku. V dešti mám také oblíbený námořnický styl, čili pruhovaná sukně a deštník s kotvičkami.


  • redakční móda
    Autor: Alice Rossi

    Když jen tak poprchává, příliš nějaká protidešťová opatření neřeším, když ale ráno vidím provazy deště, okamžitě sahám po své červené pláštěnce. Vezmu si pod ní jen pruhované tričko, vykasám rukávy a na nohy nazuji gumové boty.

Autor: Alice Rossi
Klíčová slova:  móda, trendy, redakční focení, jarní trendy
Diskuse ke článku
.