Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znáte 3 nejpraktičtější druhy podprsenek?

15. března 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Není podprsenka jako podprsenka. Každá se hodí na něco jiného. Víte, které tři typy by rozhodně ve vašem šatníku neměly chybět?

Různé příležitosti si vyžadují různé ošacení, a tedy i různé podprsenky. Podívejte se s námi, které jsou tři z nejpraktičtějších a zároveň také nejoblíbenějších druhů podprsenek. A kde si je navíc můžete pořídit se slevou 20 %.

1. Push-up – pozvedne ňadra i sebevědomí

Malá prsa a mindráky? Nemyslete hned na implantáty. Plnější dekolt můžete mít i bez bolestivých operací – push-up podprsenka vám vykouzlí nádherné ženské tvary jednoduše a rychle.

Netrapte se malými prsy – jsou hezká, při sportu nepřekáží a pro zapůsobení na okolí si jednoduše pořiďte push-up podprsenku. Na Astratex.cz teď můžete získat slevu 20 % na všechny pěkné kousky, stačí si jen vybrat.

Autor: Astratex.cz

2. Bardotka – obejde se i bez ramínek

Chystáte se na ples? Korzetové šaty jsou trendy, ale musíte do nich zvolit správnou podprsenku. Vykukující a – nedej bože – jinak barevná ramínka totiž můžou lehce celou vaši vizáž zkazit. Naštěstí však existuje bardotka – podprsenka s možností odepnutí ramínek.

Díky speciálnímu střihu a silikonovému proužku drží i bez ramínek a krásně lemuje korzetový střih šatů. Neobejdete se bez ní však ani v létě – skvěle poslouží i do letních šatiček i tílek. Připravte se na léto s předstihem a vyberte si svoji bardotku na Astratex.cz.

Autor: Astratex.cz

3. Podprsenka bez kostic – netlačí a skvěle padne

Ať už při sportu, domácím lenošení nebo i v práci a na rande – tam všude se můžete cítit jako v bavlnce. Už vás nebudou tlačit neposedné kostice a nebudou vám nepříjemně stlačovat ňadra. Stačí si jen obléct podprsenku bez kostic.

A jestliže zvolíte podprsenku s vyztuženými košíčky, získáte spodní prádlo exkluzivního vzhledu, které ocení i váš partner. A navíc je tak pohodlná… Prohlédněte si nabídku na Astratex.cz a objednejte si podprsenku bez kostic s 20% slevou.

Autor: Astratex.cz

Vyměňte staré kousky za nové a praktičtější ještě dnes – slevy na Astratex.cz nebudou trvat věčně.